פורסם 2009 ביוני 2816 שנים בואנה הספק כח אתה שם אותו הפוך .... גם לי יש אותו ספק כח 750 של קרוסייר אבל יושב רגיל כמו שהתקינו לי בחנות לא ידעתי שמלמטה יש מאוורר....מי תכנן את זה ככה...זתומרת שגם בספק שלי מסתתר לו שם מאורר אבל במה הוא עוזר שהוא יושב מול התחתית של המארז...נראה לי אני עכשיו אצטרך להפוך אותו......?באמת לא ברור הקטע הזה....מי שתכנן את זה בנה על אנשים שיתקינו את הספק הפוך? או שיתקינו את הספק רגיל אבל עם המאוורר צמוד לתחתית של המארז?מה קורה פה
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אני חושב במארז של קורסאייר יש אפשרות לשים אותו הפוךעשנה זאת ומהר! (זה יהיה הכי טוב , מצד שני יש אחריות ל5 שנים......אז זה שווה מאוד וגם אם ציתקלקל אחרי 5 שנים , ברכה)בכל מקרה תהפוך אותו ..זה לא סיפור יש לו רק 4 ברגים מאחורה.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים הפכתי.והמאוורר מסתובב אני לא מאמין שזה היה ככה חודשים משקניתיפשוט יצורים ב KSP האלו גם את הזכרונות לא שמו לי כמו שצריך צריך לשים סימטרי בשישה סלוטים וזה הגיע זכרון-זכרון-פנוי-פנוי-זכרון-פנויבמקום פנוי-זכרון-פנוי-זכרון-פנוי-זכרון מחשב בכמעט 10000 שקל והאפסים האלו לא יודעים לשים זכרון וספק כח בכיוון הנכון בכלל לא הייתי מודע שיש שם מאוורר בצד השני יותר אני לא הולך לשם בחייםאת הזכרונות חשבתי שעשו לי בכוונה כי אפשר היה לראות דרך החלון צד שהם לא מותקנים טוב ואולי הם שמו לי את זה בתור פתיון שאני אפתח את המארז ובזה יקרע את הסטיקרים וכאילו ישבש את האחריות אבל הספק כח לא יודע כנראה הם פשוט מטומטים מה שמעניין זה שלפני כמה ימים בלבד הייתי בחנות אחרת עם בן אדם אחלה גבר שמבין עניין והוא בא להתקין לי קירור רק בסוף גילינו שחסר מתאם ואני צריך להזמיןאבל בתהליך עצמו הוא הוציא את הספק כח מסיבה מסויימת ומעניין שהוא החזיר אותו הוא גם כן שם אותו עם המאוורר לתחתית המארז..והוא לא טמבלכנראה הוא לא שם לב לאיוורר?...לא יודעקיצר קטע דפוק
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים ושוב אתם מדברים על שטויות... בכל מקרה, אבירם, מערכת יפה מאוד. קצת מסנוור להסתכל על זה, אבל עדיין
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים IME3 ו-PEGASUS אני לא מבין מה לא היה ברור בזה..אני מבין שלא היינו מספיק ברורים.הבא שיגיב לא לעניין, יקבל אזהרה.בכל אופן בוא לא נגיע למצב הזה..תנו לתמונות לדבר..תודה..
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים MY COMPUTER: יש לי גם עוד 120 בצד ימין של המארז שאמור לדחוף אוויר (מי שמכיר את המארז Compucase 6A19אמור לדעת), בקיצור המאווררים שניהם Arctic Cooling AF12025L 120MM והם ממש לא עושים את העבודה כמו שצריך 1000RPM לא מזיז אוויר בגרוש (כנראה)... ] 4850!! ביום שהגיע לפנדה בפעם הראשונה אבא שלי קנה אותו!..... המאוורר.. חדש דנדנש (חוץ מזה לא עושה את העבודה כמו שצריך)..: המחשב הישן (עלה הרבה בזמנו (8000 בערך) היום הוא לא שווה שקל, הוא מ2003 מחזיק חבל על הזמן!!... (אמרו וקראתי שהלוח הזה מצויין לOC אולי נעשה לו פעם למרות שהמעבד הזה חם אש...!)
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים iMMoRTaL|TY, רוצה לקנות אוהל מאקרו?(או שתכין אחד, זה פשוט להחריד ונותן תוצאות מאד יפות)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר במחשבה לאחור, זה היה עוזר לי, אבל בזמן הקרוב לא יהיה לי צורך בזה... קצת צינורות חום:
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מקרר חדש עושה ניפלאות וללא ספק המארז הכי טוב שניתקלתי בו מני רבים... אנטק 900 שתיים . עוד תמונות בקרוב........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.