פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים iMMoRTaL|TY באיזה מארז אתה משתמש במערכת הראשונה ? כי הטמפסט אצלי פשוט אי אפשר לסדר אצלו כבלים זה מטריף אותי ! שישה מאווררים שרק 4 מהם עושים את העבודה ..........................
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים דבר ראשון לזה שמעלי אין דבר כזה מארז שאי אפשר לסדר בו את החוטים! עכשיו הנה תמונות של המארז שלי. אין בו גופי קירור מפוצצים או משו בסגנון אבל הסידור חוטים שווה הכל! שהמארז מסודר אין צורך להוציא כסף על קירורים של מאות שקלים. הנה יותר עדכני:
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים ^^ סידור ממש יפה אולי אח"כ אני אעלה תמונות של המחשב שלי (איזה פאדיחות יהיו לי )
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אהבתי את הפאנל שליטה במאוררים אני רוצה גם לקנות למחשב ...מה אתה אומר איך הוא?ולכמה מאוררים הוא מתאים?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים G (עודד) חיכתי לתגובה שלך.. יא רקיק חחח... עוד מעט FARCRY2, אז תכין את הגרוטאה שלך לעשות סדר בכמה רקיקים. וואו G כמה מעריצים יש לך (FANS) ? 7 מאווררים, 5 של 120מ"מ ועוד 2 של 92מ"מ והמארז אפילו לא מצייץ כשהוא במאמץ 8)
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים זה הקירור שלי, 3 מאוררים של 120 אחד מכניס אחד מוציא ואחד מתחת לכרטיס מסך, Big Typhoon VX למעבד,ו Acelero S1 Rev.2+מאורר 120 לכרטיס מסך.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אוקיי,לגבי טמפ',הכרטיס מסך כרגע בלי OC במנוחה הוא עומד על 45+-,זה גם תלוי מה היא הטמפ' בחדר באותו זמן,במאמץ אני לא עובר את ה-55 מעלות.המעבד עובד על 35 מעלות במנוחה ועל 47 ב- Full Load.וכרגע אני בלי OC לא לכרטיס מסך ולא למעבד.לגבי המארז אני לא יודע איזה סוג הוא...תמונה של המארז מקדימה תעזור לך.?סופ''ש נעים לכולם.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים סוף סוף יש לי משהו להראות פה המחשב החדש שלי. עדיין חביב, למרות שאין הרבה קירור יוצא דופן. סגור: מבט על הלוח: מקדימה יש מאוורר 12 שמכניס. בצד יש 23 שמכניס, על המעבד יש Blue Orb FX ומאחור יש 12 שמוציא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.