פורסם 2009 ביוני 1216 שנים למה עשית לו את זה וקנית לו ביוסטר? חסר לוחות בשוק? אני ממש מתפלא עידן! נ.ב זה רק אני או שהוא דומה רצח ל ג'יגבייט GAEP45DS3 ?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים הלוואי שהיה לGB או אסוס את יחס העלות תועלת המעולה שיש בלוחות ביוסטאר... כי קשה לי להאמין שאפשר למצוא ב380~ שקלים לוח של אסוס\GB שיהיה חיית אוברקלוק.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים נו מה לעשותבישביל ג'יגבייט ואסוס אתה משלם 30-40 אחוז יותר מאותו לוח של חברה נחותה יחסית כמו ביוסטאר.מה שכן זה מתבטא בRMA .. בסופו של דבר.ואני לא מכיר את של ביוסטארכך שלא אוכל לטעון לרעה או לטובה עלייהם.סך הכל אני אומר שאני לא אוהב חברות לא מוכרות , וגם לא סומך עלייהן כלכך (למרות שלפעמים הם מפתיעות)
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אני לא אגיד מילה רעה על GB או ASUS..אבל המחיר של לוח האם הזה הוא 450+- שקלים..הוא אחד מלוחות האם הטובים ביותר לOC !!! ועם כל הכבוד לRMA..אני הלקוח הסופי..ככה שיש את החנות שתשבור את הראש..או במקרה גרוע תחליף לוח אם.. ואתה מדבר כאילו לוחות אם נהרסים כל שבועיים.. ;D בכל אופן הנה עוד תמונה של הלוח אם שמציגה את הקירור של TR למוספטים (ששכב אצלי סתם)..
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים נו מה לעשותבישביל ג'יגבייט ואסוס אתה משלם 30-40 אחוז יותר מאותו לוח של חברה נחותה יחסית כמו ביוסטאר.מה שכן זה מתבטא בRMA .. בסופו של דבר.ואני לא מכיר את של ביוסטארכך שלא אוכל לטעון לרעה או לטובה עלייהם.סך הכל אני אומר שאני לא אוהב חברות לא מוכרות , וגם לא סומך עלייהן כלכך (למרות שלפעמים הם מפתיעות)ביוסטאר היא ממש לא חברה נחותה, והיא לא מוכרת רק בארץ, בחו"ל המוצרים שלה הרבה יותר נפוצים, וחבל שכך.בואו נחזור לנושא המקורי...עידן - וואו, זה נראה מעולה.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים כרגע מחפש פתרונות קירור הכל מתבטא בכסף... כנס לפורום אוברקלוקינג וקירור ותן תקציב ונעזור לך בשמחה שם
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים אהה אתה הבחור שרצה לשבור שיא ,טוב תתחדש .אבל לדעתי הקירור הזה יותר יפה ממה שהוא מקרר .
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים אהבתי את גוף הקירור של המעבד יפה הכרום שלי פשוט כמה מאווררים וזהוא אבל נקי ומסודר אני לא עושה oc כי זה ישחות את המחשב ואת המעבר עדיף להשאיר אותו על משהוא מתוכנן ואני מיתקוון להעביר את המחשב אלאה כשאני יסיים איתו (לא לפח לאחותי ;D)
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מעבד 4 ליבות לא צריך לעלות יותר מידי מעל 60 גם במעמץטמפ' של מנוחה זה 45 עד 50יש לי שניי מעבדי 4 ליבות אחד מהם זה q6600 שנחשב לתנור ואלה הטמפרטורות שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.