פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחשב חמוד, תנסה לשפר את איכות התמונות אם אתה יכול. אגב הנה עוד תיכנון שמשגע אותי, בעיקרון שמתי לב שקירור המעבד ממקום איזה סנטימטר מתחת למאוורר הספק כוח, אומנם על הקירור של המעבד יש מאוורר שבטח מכניס אוויר והאוויר עף דרך המאוורר של המארז, הקירור עדיין חם והספק שואב קצת מהחום הזה..לא מזיק?
פורסם 2009 במאי 2616 שנים לא הבנתי.. אתה שואל אם אוויר חם עף מהקירור לספק?כן, אבל ממש ממש קצת, והספק לא כזה מתחמם אז זה לא מפריע
פורסם 2009 במאי 2616 שנים Turbine סחטיין על הסידור , אתה בטח מה זה מבסוט על הHAF932...אני רק יכול לקוות שהSTORM SNIPER שלי יעמוד לפחות בסטנדרטים של הHAF...
פורסם 2009 במאי 2716 שנים iMMoRTaL|TY, זה כ"כ חד וחלק שאפילו אפשר לראות טביעות אצבע על הקירור : המצלמה שלך מצלמת HD או מה? אלה פשוט תמונות מדהימות. Turbine, כמה המפלצת הזאת עלתה לך? יש מצב אתה מוכר לי בחצי מחיר פחות? :
פורסם 2009 במאי 2716 שנים חחחח גם אני אמרתי לו את זה... תשמע אחי זה לא רק המצלמה. זה גם הצלם... זה לא גם...זה הצלם.!!! גם מצלמה של 6 מגה פיקסל תתן לך איכות כזו...אתה פשוט צריך לדעת באיזה קומפוזיציה לצלם.. וכמובן שאתה לא יכול לצלם ככה בAUTOFUCOS...אתה חייב לבד לעשות פוקוס(Manual Focos)...
פורסם 2009 במאי 2716 שנים הקירור שלי אני די רגיש לרעש, ולכן: 1. המאוור של ספק הכח הוחלף במאוור 8" של arctic cooling 2. המאוור האחורי לא מחובר - הוא עושה הרבה יותר מדי רעש. 3. הטמפרטורות (לפי speedfan) לא משהו - 40c במנוחה, 60c בעומס מלא. 4. אני לגמרי לא בטוח לגבי המיקום של המאוורר של המעבד - ככה שם אותו הטכנאי.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מנחם אם יש לך שאלות לגבי סירקוליה וכו..אתה מוזמן לפתוח תרד בפורום עם השאלות הרלונטית..הדיון הזה נועד לתמונות..
פורסם 2009 במאי 2716 שנים תודה. אשאל שם; הוספתי את ההערות למקרה שיהיו שאלות כאן..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411644.new#new
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.