עבור לתוכן

הקירורים שלכם - גלריית תמונות

Featured Replies

פורסם

Turbine

בשם המערכת שלך (הכל בהומור) אני חושב שאתה חייב לעשות מתישהו פרוייקט קירור מים.

הHAF יכול להיות מושלם בשביל זה מבחינת מקום בתוך המארז.

דרך אגב , איזה קירור יש לך שם על הזיכרונות והאם זה דרש פירוק של גופי הקירור שבאו עם הזכרונות או שזה הרכבה מעל?

• תגובות 1k
  • צפיות 134.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הקירור לזיכרון זה OCZ XTC..והוא לא דורש פירוק..הוא "יושב" על הקליפיסים שמהדקים את הזיכרן לסלוט..

פורסם

הקירור לזיכרון זה OCZ XTC..והוא לא דורש פירוק..הוא "יושב" על הקליפיסים שמהדקים את הזיכרן לסלוט..

הוא רצוי לOC או שאפשר לוותר עליו?

פורסם

כמו כל קירור זיכרון אחר..הוא לא כזה נחוץ כל עוד את לא מבצע OC מוגזם לזיכרון..שדורש מתח גבוה במיוחד..

פורסם

אוקיי...

גם אם אני אעלה מתחים לזכרונות זה לא יהיה משהו מטורף...

בכל מקרה זה גוף קירור חביב ביותר...

פורסם

arkadur - לא יודע למה אתה חושב שהזרימה חלשה, כשהרצתי את המערכת הזרימה היתה מהירה מאד, ועד עכשיו לא ראתי יותר מידי אנשים עם 2 משאבות, שלי זו : DD12V-D5 של 1/2" והמערכת 3/8".

פורסם

אריק תוכל לעלות תמונה שמראה כיצד חיברת את הקשיחים?

החיבורים של ה-HD פשוט נמצאים מאחורה.

פורסם

לא הבנתי :-\

פורסם

החיבורים נמצאים בצד הימני של המארז, קצת קשה לצלם שם.

פורסם

אתם מתכוונים שהדיסקים מחוברים רק מצד אחד?

פורסם

גם אצלי זה מחובר מימין

בשביל זה השאירו מקום מאחורי הלוח אם לסידור כבלים

פורסם

אפשר הסבר יותר מפורט בבקשה

פורסם

בעיקרון, את ההארד דיסק מניחים בתוך מסגרת שהיציאה של ההארד דיסק הולכת כלפי הצד הימני של המארז, ובצד הימני של המארז אתה מחבר וכו' (בגלל זה יש שם הרבה מקום לחוטים) אני מניח שעושים את זה ככה כדי שהדלת בצד השמאלי לא תתנגש בחיבורים של ההארד דיסק...אם זה מה שרצית לדעת.

ד"א זה רק לגבי המארזים של CM.

פורסם

אפשר הסבר יותר מפורט בבקשה

למארז יש שתי דלתות נכון?

אחת שאתה רואה את כל החומרה של המחשב והשנייה שמכסה בצד את השני את המקום שבו מחובר הלוח אם , עד כאן סבבה?

מארזים היום (רובם כמעט) בנויים בצורה כזאת שכל החיווט עובר ליד הדלת השנייה , זאת שנמצאת מאחורי הלוח אם מאחר ולא רואים את החוטים עוברים בתוך המארז.

הדבר משפר את האסטתיקה של המארז ומשפר את זרימת האוויר הכללית בתוך המארז.

חיבור המתח והSATA של הHDD שלו נמצאים כשהם פונים לכיוון הדלת השנייה והם למעשה "מוסתרים" .

פורסם

אני חושב ששלחתי מסר א' וקיבלתם מסר ב'

הכוונה שלי הייתה, איך הקשיחים מוחזקים במקומות שלהם במארז של אריק כי הסלוטים שם הם 5.25

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים