פורסם 2009 במאי 2116 שנים הוספתי עוד לופ למערכת אז אפשר לעדכן תמונות. בתמונות המערכת בהרצה ויש עדיין טיפה בועות, עכשיו כבר המערכת רצה כמה חודשים טובים אז כמובן שאין בועות.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אוקיי... אז לבסוף החלפתי מארז, COOLER MASTER HAF 932 THERMALRIGHT IFX-14 וזו התוצאה : מה אומרים ? עדכון קצר של הכ.מסך ...
פורסם 2009 במאי 2216 שנים בדקתי באייבורי ו KSP,דרך אייבורי המלאי למשל אכן לא היה זמין,למרות שלדעתי מהיום שהזמנתי לעכשיו כבר התחדש המלאי ...שלי נקנה ב KSPלדעתי יש להם 1 לפחות בכל סניף...
פורסם 2009 במאי 2216 שנים בדקתי באייבורי ו KSP, דרך אייבורי המלאי למשל אכן לא היה זמין, למרות שלדעתי מהיום שהזמנתי לעכשיו כבר התחדש המלאי ... שלי נקנה ב KSP לדעתי יש להם 1 לפחות בכל סניף... נאמר לי שזה עניין של כחודש עד שיחזור המלאי. האמת שבסופו של דבר הלכתי על הSTORM SNIPER בגלל שלא היה מלאי....
פורסם 2009 במאי 2216 שנים ^ יפה מאוד Turbine,יש לך מערכת מרשימה מאוד (: עם כל ה5 דיסקים קשיחים האלה, כמה זיכרון יש לך?
פורסם 2009 במאי 2216 שנים סוף סוף סיימתי כמה לופים יש לך שם? וTurbine איזה מאווררים שמת על הIFX ,את ה140MM של scythe??
פורסם 2009 במאי 2216 שנים 6GB זכרון רק בגלל שזה בא בקיט תכלס גם 4 מספיק אין טעם להשתולל, פשוט 6 בא בקיט TRIPLE ופחות מזה יוצא 3GB וזה סתם היה נראה לי לא זוגי לגביי המאוררים כן 140MM 1200RPM SCYTHE אחלה טמפ' מעבד במאמץ OCCT 64BIT לא עובר את ה 36 מעלות . במנוחה - 24
פורסם 2009 במאי 2216 שנים א. בניה יפה מאוד, אשמח לראות עוד תמונות . ב. לולאה אחת!?, על איזה משאבה אתה מריץ את הלופ הזה? יש שם יותר מידי דברים שהם הורגים את הזרימה שלך שם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.