פורסם 2009 באפריל 3016 שנים שדרוג "קטן" למערכת החלפת לוח אם וזיכרון.. בימים הקרובים אני אקבל בלוק לציפסט וגם קירור לכרטיס מסך..אני אעדכן כבר.. ;D
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים ^^הגיע הזמן באמת שהטרמוצ'יל הזה יתחיל לעשות את העבודה שלו - לפלוט קצת חום החוצה..
פורסם 2009 במאי 116 שנים Turbine : המערכת שלך בהחלט מצדיקה את השם שלך (טורבינה ) taotao :ניראה מעולה ,ונקי ברמה לא הגייונית ,בקיצור תתחדש ותן בראש .
פורסם 2009 במאי 116 שנים אם אתה רוצה כזה ניקיון אתה יכול להשתמש במפוח\מעיף עלים.. או לחץ אויר(לא מפחית זה קטן מידיי ולא ינקה הכל לגמריי) אני מדבר על קומפרסור עם צינור כזה
פורסם 2009 במאי 216 שנים הקירור החדש לכרטיס מסך..בתקווה שבוע הבא אני אקבל את הבלוק..ואז הכל יהיה כמו שצריך להיות.. ;D
פורסם 2009 במאי 216 שנים אני ידוע אבל אז אני אאלץ להשתמש במתאמים..ומין הסתם שמה שרכשתי צפוי לתת יותר ביצועים ;D
פורסם 2009 במאי 416 שנים למה התקנת את הOCZ הפוך ? המאוורר שלו כרגע דוחף אוויר או מושך לכיוון המאוורר האחורי ?
פורסם 2009 במאי 416 שנים למה התקנת את הOCZ הפוך ? המאוורר שלו כרגע דוחף אוויר או מושך לכיוון המאוורר האחורי ?מושך בחזרה למארז את החום שאמור לצאת החוצה...
פורסם 2009 במאי 516 שנים אהבתי את המבט החטוף על ה 285GTX אבל מה שמציק בעיין זה קירור הסטוק של אינטל למרות שהוא לא רע כשמתרגלים לרעש.
פורסם 2009 במאי 616 שנים הסטוק של אינטל שקטאני לא יודע מה השפעת והקטנוניות נגדוהוא אמנם עושה את העבודה ולא מעבר לה (כמו שכולנו מצפים)אבל רובנו גם שוכחים שהוא מיועד ללא יותר מזהאני מאוד אוהב אותוהוא גם ניראה נחמד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.