פורסם 2009 באפריל 1216 שנים iMMoRTaL|TY איך אתה מצלם לעזאזל??????? זאת מצלמה איכותית או שאתה יודע לצלם? אני עדיין לא מבין איך אתה מצלם.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים כן תעשה איזה 3dmark ,תמיד הייתי סקפטי לגביי מערכות מרובות כרטיסים אם שניי כרטיסים שונים .
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים יששש ;D אתה תפרסם את התוצאות פה או בתרד של ה3dmark ? שאני לא יתחיל לחפש כמו טיפש
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים חוץ מהפוסט הראשון שהוא שלי - לא יצא לי להגיב.. בכל מקרה - לא יכלתי להתאפק, ואני מפרסם תמונה שצילמתי אתמול (חלק מטרום ההרכבה של קירור המים אצלי)
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אכן כן..זה קירור מים על הזכרונותאבל אני באמת לא מבין למה?הקירור אויר שיש עלייהם הוא מעבד ליותר מדייאצלי ה4 ג'יגה של OCZ קרועים באוברקלוקואני נוגע בהם והם אפילו לא מתקרבים להיות חמיםאו חממים , הם בטמפ החדר..אני חושב שהקירור יהיה קר יותר מהמים הזורמים בגוף הקירור עצמו.....
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אני חושב שהקירור יהיה קר יותר מהמים הזורמים בגוף הקירור עצמו..... כנראה זאת הכוונה - לעזור לרדיאטור בלופ הזה...
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אכן מדובר בבלוקים לזכרונותלתמונות מפורטות יותר - ניתן לעיין בלוג הפרוייקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.