פורסם 2009 באפריל 716 שנים זה הקירור שלי- ושל המחשב אני אעלה אחר כך מצטער על הדיליי אבל אחד המצחיקים יש התנגדות לשים בחתימה עוד איזה שבוע (היא פשוט טרייה ומצחיקה אז חבל לי) ?
פורסם 2009 באפריל 716 שנים המארז כרגע באמצע מוד אבל נראה לי אפשר כבר לפרסם תמונות הקירור מים אמנם קיט לא משו אבל עם בלוק אחר התוצאות טובות 22 מנוחה 35 מאמץ נחמד למערכת זולה נקווה לעוד לופ בקרוב צריך לקנות עוד 24 פינים מאריך למה אסוס חיפשו את המקום הכי לא נוח למקם את הכניסה ושמו שם חחח תמונות סופיות בקרוב
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר לדיונים על ספקי כח יש פורום ייעודי, קחו זאת לתשומת ליבכם. BlaCk - DiAmOnD, תודה
פורסם 2009 באפריל 916 שנים iMMoRTaL|TY : אני לא יודעה מה איתך (כי אתה הבעלים של שניהן ) אבל אני יותר אוהב את המערכת "הישנה " שלך . xVertigo: מערכת יפה מאוד , התאורה מעולה ובכלל כל הסידור ,אני הייתי רוצה מערכת כמו שלך (טוב אני שואף ) bargt: יש פוטנציאל ,אם תמשיך אולי היא תיצא טוב (אגב תכניס צבע זוהר ב uv ללופ של הקירור , ותוסיף קתודה של uv יצא ממש יפה ).
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים המערכת שלי עם הצעצוע החדש (GTX 260).. ;D ולפני שאתם מתחילים..לא אני לא אוהב אורות וכל החמוצים האלה.. ;D
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים אני לא אומר שאתה צריך להיות "טייפ ערס".. אבל תוסיף קצת צבע לחיים!! וקדימה.. הכרטיס הזה משווע לבלוק משלו
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר עידן, תתחדש (אתה זריז ) המערכת שלך תצטרך לעבור טיפול מתישהו (סידור+צילום ) ליאור, המארז די כבד, אבל לא בדקתי כמה הוא שוקל במצב הנוכחי
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים טוב בעזרת הכישורים של יוסי..ויכולת היציבות שלי ;D הנה תמונות נורמליות יותר.. ואני מתכנן לו קירור אוויר..מים יקח קצת זמן..אם בכלל.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.