פורסם 2009 באפריל 616 שנים עדכון קטן עשיתי סידור כבלים של מחבל ( אזולירבנט חבלה ) + החלפתי תמאוורר של OCZ שמתי אותו בגב הקירור והוספתי עוד מאוורר SFLEX 1600 בקומבינות קטנות הוספתי עוד מאוורר בקלוב של ה CD אמרתי נו ייאלה שיהיה ... מודינג קטנטן שלי :] זה לפני אחרי לפני אחרי הקירור עצמו OCZ Venddeta 2 יש עוד תמונות אם תרצו
פורסם 2009 באפריל 616 שנים אני מקווה שזה המקום המתאים, אבל אני לאבטוח שזה המקום, אבל רוב העניין בנושא זה דיון לגבי הסידורי כבלים, אז נראלי שכאן אני אשאל,איפה יש מדריך כמה שיותר מפורט לעשות סידור כבלים מאחורי הלוח והכל? והאם זה אפשרי גם במארזים שהספק כח ממוקם למטה ?
פורסם 2009 באפריל 616 שנים טל זה דיון לתמונות בלבד..בלי כל המסביב (לזה יש פורום)..לפני הכל תריץ חיפוש בפורום וברשת..ואם לא מצאת תשובות פתח תרד חדש בפורום מודינג..תודה..
פורסם 2009 באפריל 616 שנים אז אני חייב להגיד לך התמונה הראשונה אתה יכול למכור לחברה שתשים את התמונה הזאת באתר , זה נראה הכי מקצועי שיש אגב בתמונה השניה יש שני מעבדים או שאני מדמין שניני קירורי סטוק של אינטל?
פורסם 2009 באפריל 616 שנים תמונות יפות , התמונה השנייה זה שתיי תמונות לא ?אגב המערכת שלך בצד עדיין קיימת ? או שאתה כבר החלפתה ופשוט לא מעדכן ?
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר עדיין קיימת, אני אעלה תמונות שלה בקרוב, אחרי שאני אנקה אותה. ויש כאן שלוש תמונות, לא שתיים.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים אז אני חייב להגיד לך התמונה הראשונה אתה יכול למכור לחברה שתשים את התמונה הזאת באתר , זה נראה הכי מקצועי שיש חחח.. אחד הטובים.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים iMMoRTaL|TYבעמוד 31 יש שם תמונה שהכרטיס מסך הוא של ATI ובשאר התמונות מופיע ה 8800 הוותיק שלך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.