פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אני חוזר ואומר,אנא הקפידו על הכללים. את התמונה תעלו לimageshack ברזולוציה שלא תעלה על 800X600, ופרסמו פה את התמונה בגודלה המלא, ולא Thumbnail שלה.תודה.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים המארז וכל העסק שבפנים: (מפרט בצד) סידור די מעאפן כרגע, אבל הכל צמוד לדופן המארז ולא חוסם בכלל את זרימת האוויר. החוט שעולה למעלה אל מחוץ לתמונה מוביל למאוורר שבדלת (שאותה שמתי על גג המארז בתמונה) שהמארז סגור, החוט מלופף יפה סביב מסגרת המאוורר ולא מטייל באמצע. אני צריך לתפוס קצת מוטיבציה ולשבת לסדר מחדש לשעה או משהו, על הדרך אני צריך גם להרכיב את הסנטרי LX שיושב לי פה על השולחן ללא שימוש. הקירור- לא יודע למה הוא נראה מאובק שם, יש קצת אבק על הכרטיס מסך והספק, אבל הקירור נכון לעכשיו נוצץ. בסופ"ש נעביר את המחשב תחת מפוח או משהו, הגיע הזמן. למי שתוהה, מדובר ב FZ120 ZEN של Zerotherm בגרסה עם המאוורר של ננוקסיה. החמוד הזה שומר על ה Q6600 שלי שכרגע באוברקלוק ל 3.2GHZ על 44-46 מעלות במאמץ (intel burn test)
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחשב די חדש... קירור מעבד Thermalright Ulta-120 Extreme , הוספתי למארז עוד כמה מאווררים(אפשר לראות שיש כמה שחורים ולבנים, אז הלבנים זה האופציונליים, שמתי NEXUS REAL SILENT CASE FAN PWM... בקיצור את זה ואת השאר תראו בעצמכם :
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אני חוזר ואומר,אנא הקפידו על הכללים. את התמונה תעלו לimageshack ברזולוציה שלא תעלה על 800X600, ופרסמו פה את התמונה בגודלה המלא, ולא Thumbnail שלה.תודה.סקורן, הקירור הזה נראה מדהים!
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מארז: Thermaltake Mozart TX מאווררי מארז: GlacialTech 120mm Ball-Bearing X 12 FAN מאוורר מעבד: Arctic Cooling Heat Pipe SILENT 18 DBA בוצעו שדרוגים למאווררים, הורכבו גרביונים לסינון אבק
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים הממממ.... צודק !! הקרדיט לחיווט, הוא לאחד והיחיד .... המחווט מרומניה !! AVI.LAZA
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים זה שלי נכון לעכשיו, הרכבתי אתמול בלוק מים לצ'יפסט, הוריד את הטמפרטורה ב 25 מעלות !! היכולות FSB השתפרו פלאים, הוספתי גם את הסלילים האלה על הצינור... היה לי בלוק מים של DD למעבד והוא נסדק שסגרתי, שמתי את ה TT הישן ואין הבדל ניראה בטמפרטורה, מה שכן שהבלוק נסדק כל המחשב היה מים, והוא סירב להידלק אתמול... ( חזק לעצמו פחות או יותר היום ( עדיין יש קצת בעיות ) אעדכן בעוד תמונות בהמשך...
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים עשיתם לי חשק לפרסם קצת גם ובכן , הקירור הוא בנתיים קירור סטוק.. והזכרונות גם זמניים מעבר לזה , הכל גמור. נשאר לי זכרונות קירור למעבד ומעבד אני יעלה תמונות שאני יזמין הכל בנתיים.....
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אריק, זה נראה חולני לחלוטין.מה בדיוק יש שם וכמה כל הקירור הזה עולה בערך?בלוק למעבד: DD MC-TDXבלוק לכרטיס מסך: DTEK GFX2קירור לכרטיס מסך: DTEK UNI SINKמשאבה: Swiftec MCP655DD FILL PORTצנרת 1/2"רדיאטור: BlackIce GTX240וזהו נראה לי, מחיר אני לא זוכר כבר, הרכבתי אותה לאורך הרבה זמן והחלקים הוזמנו בנאגלות אז קשה לי להיזכר ולחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.