פורסם 2008 ביולי 1917 שנים שלום לכולםהוצאתי קורקינט חשמלי אתמול או שלשוםלא נגעו בו בסביבות השנתייםולפי הבדיקה שלי המנוע-המוח(כלומר הלוח הראשי) פועליםברגע שהקורקינט מחובר לחשמל המנוע נעוהמצבר מת(שתיים בעצם)בכל מקרהיש לי מנוע של 24V2200 RPM כלומר 12 ק''משושתי מצברים מתים שכל אחד:דגם: DJW24-3.5?(24v3.5AH)free sealed acid battrystand by use: 27.0-27.6 Vcycle use 28.8-30.0 Vinitial current:less than 1.05aמישהו יודע כמה עולה שתיים כאלה ואיפה?פשוט אני מעוניין לתקן ולתת לאחותי הקטנהאו האם מישהו מעוניין במנוע?
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים היי שלום לך.ראיתי הודעה שלך מלפני שנתיים שאתה מחפש סוללה נטענת לקורקינט.אני מחפש כזו סוללה בדיוק (גם לאתו סוג של קורקינט). האם מצאת? תוכל להפנות אותי מהיכן (כתובת), ומה היה מחירה?תודה,דניאלdaniel_sdf@hotmail.com
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים סוללות Sealed Lead Acid (SLA) רגילות ניתן למצוא בהרבה מקומות של מחשבים, משתמשים איתם ב UPSיםתחבר סוללות שיתנו את אותו מתח ושייכנסו למקום שיש שם. הגודל ב AH של הסוללה קובע כמה זמן הקורקינט יכול ליסוע מכל טעינה (וניתן לשים יותר או פחות), אבל אל תשים סוללות קטנות משמעותית מהמקוריות כי הם יכולות לא להחזיק את הזרם של המנוע ולהתחמם
פורסם 2010 בדצמבר 1215 שנים סוללות 24V הן מעט חריגות. בד"כ מחברים סוללות 6V או 12V בטור על מנת לקבל 24V.ראיתי בחנות חשמל בחולון (אמפרל) סוללות SLA (כמו זאת ביבוא של "רוזטק") - http://www.amperel.co.il/products/118610
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.