עבור לתוכן

מחפש ספק כוח ואל-פסק שיחזיקו את המערכת תקציב של 400-600 לכל אחד מהחלקים.

Featured Replies

פורסם

אחרי עזרה מxtract בקשר לבניית המערכת שעזרה לי מאוד, הגעתי לבעיה חדשה שהיא הספק כוח והאל-פסק.

במקור xtract הציע לי את המארז ANTEC SONATA III 500W שכולל בתוכו גם ספק כוח, אז קראתי וביררתי קצת כי ממה שאני הכרתי בד"כ ספקי כוח שמצורפים למארזים הם זבל. אבל! להפתעתי הספק מסתבר שהוא די טוב ובתקציב טוב כשזה בא עם המארז. אבל... את המארז עצמו לא כל-כך אהבתי והחלטתי ללכת על ANTEC P182 3x120MM Black שהוא קצת יותר מתאים בשבילי. אבל עכשיו יש לי בעיה עם בחירת ספק היות ואין לי מושג בזה ומה אני צריך. ולאחר בחירת הספק כוח, גם בחירת האל-פסק בעייתי בדיוק מאותה סיבה... היות והמחשב הוא העבודה שלי חשוב ביותר כי לא יהיו בו בעיות בעתיד.

אז ככה המפרט של הוא: http://tms.co.il/preview/spec/vk7d6q3s אני קונה הכל בקרוב חוץ מהמסך (יש לי כבר אחד, וזה פחות או יותר מתקרב לפרטים של מה שיש לי) ואני צריך להתאים למערכת הזאת ספק-כוח ואל-פסק.

מבחינת תקציב זה קצת בעייתי... אם אפשר הייתי רוצה לדעת מה ה"מינימום" שאני יכול לקחת, אני מאמין שטווח המחירים שאני מחפש הוא בין 400 ל 600 לכל אחד מהחלקים.

כמובן אם יצורף הסבר למה דווקא מה שבחרתם ולא אחר זה יעזור לי מאוד

תודה.

פורסם

לגבי האל פסק יש מבינים ממני כך שעדיף שאשאיר את ההמלצה להם.

לגבי ספק אני יכול לעזור. סתם תיקון לידע הכללי שלך - הספק שבסונטה 3 מצווין ולא רק "לא רע".

בכל אופן תתחדש על ה-P182 ואין ספק שהוא בחירה מעולה.

בתור ספק,מאחר ויש לך מערכת קלה יחסית,תוכל לקחת VX450 במידה ואתה רוצה ספק שקט איכותי וחזק אך לא מודלרי.

תוכל לקחת אנרמקס מודו 82+ 425W במידה והמודולריות חשובה לך.

הסבר על המודלריות תוכל למצוא פה בסטיקי או בגוגל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה חבר.

הVX נראה מעניין, אני לא מאמין שאני אשתמש במודלרי, נראה לי קצת יותר מדי בשבילי להתעסק בזה... אבל אולי הVX550 .. עוד נראה.

בכל מקרה

אם מישהו יכול לתת לי הצעה על אל-פסק לפי המערכת בפוסט הראשון אני אודה לו מאוד.

עוד פעם התקציב הא פחות או יותר 400-600.. אם אני חייב יותר אז אין בעיה אני מקשיב :)

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים