עבור לתוכן

האם 26 אינץ יספיק לי?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ.

אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360.

ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר.

ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב..

אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ולקחת 32? השימושים שלי הם בעצם חצי XBOX וחצי טלוויזיה וסרטים..

תודה לכם Smiley

פורסם

שמע.. בטלויזיות הזולות מאוד משתמשים בפאנל TN והבעיה שאם נגיד תסתכל מלמטה לא תוכל לראות כלום.

חבר שלי קנה טלויזיה 22 לחדר ב1600 שקל, הטלויזיה סבבה אבל היא עם פאנל TN.

הוא שם את הטלויזיה במקום גבוה יחיסית למקום הצפייה ולכן הוא מסתכל על המסך מלמטה ורואים ממש אבל ממש לא טוב.

הוא פתר את הבעייה בעזרת הטייה של הטלויזיה אבל אפשרות ההטייה הייתה די מוגבלת.

שורה תחתונה אם אתה הולך לקנות טלויזיה קטנה וזולה (בעיקר ה26 אניצ') תסתכל טוב שלא תקבל פאנל TN כי לצפייה בטלויזיה הוא לא מתאים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, איך אפשר לבדוק את זה?

ומבחינת המרחק האם 26 אינץ למרחק של 2 מטר בערך זה מספיק גדול? למשל כשאני מסובב את המסך 19 אינץ של המחשב שלי לכיוון המיטה ומנסה לשחק איתו בXBOX זה בלתי אפשרי כי זה קטן מדי וקשה מדי להבחין בפרטים.. האם עם 26 לא תהיה בעיה?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים