עבור לתוכן

מצמלת סטילס טובה,עם אופציה לצילום ידני. עד 1000 שקל.

Featured Replies

פורסם

אבל לסרטונים של 1-3 דקות, מטיולים , סתור מזכרת נחמדה לצפייה במחשב- זה יספיק ...?

בעיני גם ווידאו פחות איכותי מספיק, אבל רק אתה יכול לדעת מה סף האיכות שמקובל עליך. כדאי שתוריד סרטונים שצולמו עם המצלמה ותבדוק. יש כאלה בביקורות שלה ב-dpreview.com וב-photographyblog.com (וסביר שגם בביקורות באתרים נוספים).

(שמת לב שרק אנחנו דנים פה? כמו ה"פ...)

אין לי עם זה בעיה. זה עדיין הרבה יותר הגיוני מדיון בפרטי שמראש מונע משתתפים אחרים מלקרוא ולהגיב.

פורסם

הינה ת מונה שצולמה עםהTZ5-תמונה ישירות מהמצלמה ללא עיבוד -רוח רפאים ;D[br]פורסם בתאריך: 24.07.2008 בשעה 17:31:28

עוד תמונה TZ5 במצב IA זום 10 ISO320

התמונה הוקטנה כדי להעלות לאתר-ללא עיבוד

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני מבין שיש לך את המצלמה הזו...

אתה מרוצה ממנה...?

איך הוידאו? (כרטיס של 8 גיגה יספיק לקצת וידאו+ תמונות טייול?)

לגבי צילום באוםציה ידנית- ניתן להפיק תמונות כמו boren ?

- יש לי חבר שמוכר בחנות חשמל, הוא בד"כ מוכר לי מוצרים שאני צריך במחיר עלות שלו- ללא תיווך.

המצלמה עולה לו 1480 עם אחריות מקורית של יורוקום. מחיר טוב?

(TZ15 = עם אחריות מקורית, TZ5= ללא מקורית וזולה יותר)

תודה

פורסם

כן יש לי את המצלמה-יומיים-ואני בהחלט מרוצה ממנה

המחיר מצויין במיוחד שהאחריות היא של יורוקום

לגבי הוידאו-HD האיכות מעולה הבעיה היא הגודל-בכרטיס 2 גיגה ניכנסים 8 דקות צילום (יש הגבלה לגודל הסרט המכסימלי-2 גיגה-כך שאם יש לך כרטיס 8 תוכל לבצע 4 סרטים של 8 דקות)

איזה תמונות יש לBOREN?

המצבים הידניים ממש מוגבלים במצלמה הזאת אבל יש מקום למשחקים

והזום פשוט מדהים-אפשר להגיע ל x16.9 אם מורידם את התמונה ל3 מגה(יש כפתור אקספרס לזום-מעולה)

פורסם
  • מחבר

תמונות אלה שהוא צילם- ממש יפות- אני מצלםפ הרבה כאלה בטיולים...

http://pics.boren.sent.com/Cameras/RicohR5/R5_night_shots.html

1.ניתן להגיע לתמונות כאלה ב TZ5 ?

2. לגבי הוידאו- 4 דקות לגיגה, זה הרבה, אני מניח שיש אפשרות לוידאו פחות איכותי אבל עדיין סביר מאוד ומספק...

בקיצור , היא מצדיקה סכום של 1500 שקל ? (שזה כמעט כמו 3 מצלמות, או 2 של קנון טובות).

תודה

פורסם

http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1033&message=27643617

זה קישור לצילומי לילה בדומה לבורן שצולמו עם הTZ5

אני עוד לא נסיתי(אין לי חצובה וגם לא ממש נימשך לתמונות כאלו) אבל תוכל לראות שם תוצאות ממש טובות

לדעתי(אני שילמתי יותר) היא שווה עם מכלול התכונות שלה

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם מישהו שיש לו מצלמה TZ5 חודש, ובדיוק הוא מכר אותה לפני יום.

הוא סיפר לי-שלצרכים שלי היא בכלל לא מתאימה.

גם הוא מבין טוב בצילום- והוא אומר שיש המון המון גרעיניות בתמונות גם בISO נמוך מאוד.

האיכות של התמונות לא ממש טובות, והוא ממש לא מרוצה...

מה גם שהצבעים "מתים", לא כמו ב קנון (חיזק את דעתי).

החלטתי לוותר עליה...

יש קנון מומלצת...?

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום שוב.

ייצא לי לקרוא על ה פנסוניק FX500 - שיש לה שליטה ידנית, ופתיחה של 25 רחבה.

האם השליטה הידנית הזו "מלאה" כמו בקנון ?

האם היא מומלצת ?

תודה

פורסם

למיטב ידיעתי השליטה הידנית מלאה, אבל מומלץ להוריד את חוברת ההוראות של המצלמה (בד"כ קובץ PDF) כדי להכיר יותר לעומק את האפשרויות הרלוונטיות ואת ממשק המשתמש שלהן.

מהתמונות שראיתי ב-imaging-resource.com ה-FX500 פחות הרשימה אותי מה-TZ5. אולי זאת העדשה, אולי הגדרות העיבוד (שאמור גם כן להיות Venus 4), ואולי חוסר קפדנות (טיפוסי לצערי) מצד הבוחן.

פורסם

גם אני התלבטתי בין ה FX500 ל TZ5 וגם ה F100FD.

עוד לא קניתי כי תיקנתי בינתיים את הקומפקטית הישנה שלי, מה שמאפשר לי לחכות קצת עד שיהיו עוד קצת ביקורות + לפזול לכיוון ה LX3 של פנסוניק (שעולה הרבה יותר....)

http://www.photographyblog.com/reviews_panasonic_lumix_dmc_lx3.php

ממה שאני ראיתי, ה TZ5 עולה באיכות התמונה על זו של ה FX500 (בעיקר בגלל העדשות לדעתי), ככה שאם אתה לא מרוצה מה TZ5, אני לא חושב שה FX500 תספק אותך.

אם אתה מתעקש על שליטה ידנית שיש ל FX500, אל תצפה לניסים בתנאי תאורה לקויים, , מהתמונות שאני ראיתי, היא מתאימה לי עד ISO 400.

אם אתה יכול לוותר על השליטה הידנית, אז הF100FD תפצה באיכות תמונה גבוהה יותר (זה מה שאני היית עושה אם הייתי צריך לקנות כרגע).

אם אתה יכול לחכות קצת, פוג'י הכריזה על F60FD שכוללת גם שליטה ידנית, וכנראה תיתן איכות תמונה דומה ל F100FD (ואולי אפילו טיפה טובה יותר).

אליה וקוץ בה, העדשה שלה אינה רחבה אלא 35-105.

תיקח בחשבון, שיקח קצת זמן עד שיהיו עליה ביקורות ועד שהיא תהיה זמינה בארץ (כנראה רק באוקטובר, אלא אם תזמין בחו"ל).

יש שמועות שקנון אמורה להכריז בקרוב על מצלמות חדשות, ובעיקר על ה G10 המדוברת... אבל שוב, יקח זמן עד שהן יהיו זמינות לקנייה בארץ ועד שיופיעו ביקורות ודוגמאות.

פורסם
  • מחבר

שליטה ידנית חשובה לי יותר... אני גם אוהב את הצבעים של קנון- שלגעתי טובים יותר מכל מצלמות שראיתי.

מה שמשאיר אותי עם ה A720 ... (שהמחיר שלה עלה לאחרונה).

יצא לי לצלם ב SX100 שהיא מצלמה מעולה ! צבעים יפים, זום X10 , שליטה ידנית (גם פוקוס ידני) וגם גלגל מיוחד שדרכו עושים הכל- מריצים תמונות (כמו הקנון המקצועיות), מזיזים איתו את הפוקוס, וגם את החשיפה והצמצם.

רק מה שלא אהבתי בה זה הגודל, והמשקל.

ה A720 זהה מבחינת "שליטה ידנית" ? כי אם כן- אז מתאים לי...

שמעתי שיש לה מחליפה בקרוב, יש לך מידע לגבי זה ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים