פורסם 2008 ביולי 1917 שנים קניתי סוני פלייסטיישן 3 בצבע לבן קרמי גירסת ntcs j 40 גיגה וzone 3 )ולא זון 1 המיושן) מה שרציתי לשאול זה האם יהיה לי בעית תאימות עם סרטי הבלו ריי הנמכרים בארץ? המוכרים אמרו לי שבגלל שזה זון 3 לא אמורה להיות בעיה ואיזה איש מפורום אחר אמר שבעדכון גירסה 2.36 הסירו את הגבלת האיזורים של הבלו ריי האם זה נכון והאם יהיו לי בעיות אחרות? אני חייב תשובה מהירה ותודה לעוזרים
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים יש הגבלת אזורים לבלו ריי אבל אין לי מושג מזה אזור 3 וכו' אז אני לא ממש יכול לענות על זה
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים 1. זון 1 זה לא זון מיושן... זה פשוט איזור...2. ישראל זה איזור 2, אז כנראה שתהיה לך בעיה3. לא הורידו שום הגבלת איזורים, לא יודע מאיפה הוא הפליץ את זה...
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים רוב הסרטים בארץ הם פשוט ללא הגבלה איזורית.כתוב על כל סרט בדיוק מי נגד מי.ZONE 3 זה יפן ואסיה , מה שניקרא NTSC-J
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים צפיתי עד כה בשני סרטי בלו-ריי (מהאוזן השלישית) ולא היתה שום בעיהלא התעמקתי ב ZONE , פשוט הכנסתי את הדיסקים וצפיתי בסרטים.הבחור באוזן אמר לי שגם הוא צופה בסרטי בלו-ריי באמצעות ה PS3 שלולכן אני מניח שאין בעיה
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על העזרה, כדי לא להסתכן החלפתי למכשיר אירופאי של ישפאר. חבל שהצבע לבן קרמי יצא רק לאסיה. אבל השחור גם יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.