עבור לתוכן

האם זה כרטויס מסך או מעבד?

Featured Replies

פורסם

מעבד E6700 OC 3.200

כרטיס

8800GTS 512 G92 OC

מה שקורה

אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war

שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך.

ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30...

האם משהו מגביל את המערכת?

את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:

פורסם

אני לא בעל הכרטיס הנ"ל אבל זאת תופעה הגיונית.... לכל כרטיס מסך יש יכולת חישוב של פוליגונים מוגבלת.... ככל שכמות הפוליגונים שצריכה להופיע על המסך גבוהה יותר כך לכ.מ קשה יותר להביא לך קצב פריימים גבוהה.... עכשיו בעיברית.... כל מודל גראפי תלת מימדי מורכב ממשולשים קטנים הנקראים פוליגונים. ככל שיש יותר מודלים על המסך כך קשה יותר לכרטיס מסך לחשב את זה.... הדבר יכול להפתר עם אוברקלוק קל לכ.מ.....+ התקנת דרייברים עדכניים

פורסם
  • מחבר

אני בגרסאת OC ובדרייברים עדכניים ביותר, 3 ימים לאחר פירמוט...

הבעייה היא שאם אני עולה במידות רבות על דרישות המערכת.

איך זה שאלו הן התוצאות?

פורסם

זה לא משנה איזה משחק, ברגע שהמעבד\כרטיס מסך צריכים להתמודד עם 500 יחידות שכל אחת מהן לוקחת איזה כוח חישוב\הצגה מסויים, נהיה להם קשה..

אפילו אם תשחק RA2 שזה משחק מלפני כמה שנים טובות, זה עדיין קורה כשיש לך מספר גדול של חפצים על המסך.

פורסם

מוזר

אצלי למשל אני משחק עם כמות גדולה יותר של יחידות ואין בעיה של פריימים :\

פורסם

זה נשמע יותר כמו צוואר בקבוק דווקא של מעבד ולא כרטיס מסך..

ככל שיש יותר יחידות על המחשב דרוש יותר חישובי AI יותר חישובי פיסיקה כאשר יש גם אקשן ופיצוצים (לא יודע לגבי המשחק הזה ספציפי אלא כללי..) וכמובן שגם יותר חישובים גרפיים אבל זה כבר פחות קריטי..

כמו לדוגמא את SUPREME COMMANDER, דרוש מעבד חזק במיוחד כדי להתמודד עם מאות היחידות שנמצאות בו זמנית במפה.. המשחק יינצל אפילו מעבד מרובע ליבות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים