עבור לתוכן

עזרה במערכת קולנוע ביתית ... תודה למשיבים

Featured Replies

פורסם

אני מתגורר בחו"ל (מזרח רחוק) ומעוניין במערכת קולנוע ביתית. בארץ יש לי מערכת סבירה (לא חדשה) ויתכן שחלקים ממנה אשלח לשם במסגרת משלוח יתר חפצי (אם יש טעם בכלל). לצערי, אין לי מושג רב בתחום ואודה על עזרתכם הברוכה.השימושים החשובים לי כוללים צפיה הטלביזיה ווידיאו וכן שמיעת מוזיקה.

בינתיים התחלתי להתעניין שם במסכי LCD ובאופן כללי, המחירים שם זולים ב 50-70% מאשר בארץ. אני מעוניין במסך של 46 או 42 אינץ ואשמח להמלצה בנושא. אוכל לתת אינפורמציה בקשר למסכים שבדקתי כגון SONY BRAVIA, SAMSUNG ועוד

אני מעוניין לחבר את המערכת לאינטרנט כדי שאוכל לשמוע רדיו וכן לראות שידורי טלביזיה מהארץ.

1. האם אני צריך מחשב מדיה סנטר? - אם כן, אודה עבור המלצות בנדון

2. האם אני צריך גם רסיבר? - ברשותי בארץ מגבר ימאהה RX-V520 שאני יכול לקחת אותו לשם אם יש לזה ערך

3. מערכת הרמקולים שיש לי בארץ ואני מרוצה ממנה היא של PURE ACCUSTICS וכוללת רמקולים רצפתיים די גדולים, רמקולים אחוריים וסנטר.

אודה לכם באם תמליצו לי בנוגע לרכיבי המערכת להם אני זקוק וכן האם לטרוח ולהעביר משהו ממה שיש לי.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אני חושב שבמחיר המשלוח תוכל כבר לקנות חדש

עכשיו כדי לדעת מה להמליץ לך לקנות צריך לדעת את התקציב

אני משער שאתה רוצה מערכת טובה בלי לבזבז על כך הון

מגבר יהיה יותר קל להמליץ

אבל רמקולים זה קשה להמליץ כוון שכל אחד אוהב סאונד אחר

על מגבר אני ממליץ לך על onkyo 606

אם זה יקר מדי אני אמליץ לך על מגבר אחר

בקשר לרמקולים לך לשמוע מחברות cerwin vega\ Wharfedale\jamo\cav\ יש עוד הרבה חברות פשוט תלך לשמוע ומה שימצא חן בעיניך

תקנה

1.אין צורך במחשב יעודי , תהפוך את המחשב הנוכחי למדיה סנטר

2.המגבר הזה נחמד אבל כאמור במחיר המשלוח יהיה עדיף לקנות חדש

3.כנ"ל

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה וסליחה אם שאלותי יראו את הבורות הגדולה שיש לי בנושא.

1. לגבי המגבר - אם מה שיש לי הוא מתאים, אין לי בעיה לקחת אותו כי נכנס לכל מזוודה. אני חושב שאיכותו היא טובה אך מכיוון שאינו חדש, לא ברור לי אם יש לו את כל הנדרש כדי להתחבר למערכת הכוללת מחשב.

2. לגבי המחשב - מכיוון שבשלי אני משתמש כמחשב שולחני, ממילא אני צריך לרכוש מחשב נוסף .... הלא כן ??

3. לגבי הרמקולים - השיקול הוא כלכלי בלבד (עלות ההובלה)

* הייתי מעוניין לדעת איזה מאפיינים חשוב שיהיו במחשב וכן כיצב הוא מתחבר ליתר חלקי המערכת.

* האם יש צורך במגבר כאשר יש מחשב וכיצד המחשב מחובר למגבר ?

* מהם המאפיינים החשובים בזמן קניית המסך ? (ראיתי מסכים של אותה חברה באותו גודל אך עם הפרשים לא קטנים במחיר)

בגדול - אין לי בעיה תקציבית אך גם לא מעוניין להוציא סתם כסף על דברים שאין לי צורך בהם. אינני פריק של מוזיקה או סרטים ... אני מעוניין במערכת טובה שאוכל להנות הן ממוזיקה, הן מטלביזיה ווידאו והן מחיבור אינטרנטי כדי לשמור על קשר לארץ (רדיו וטלביזיה) ברמת המשתשמש הפשוט והממוצע.

ושוב תודה

פורסם

תשמע אני לא מומחה כלל

אם אתה תסתפק ב dolby digital\dts אז אוכל לייעץ לך (DVD )

אבל אם אתה מתכוון לראות סרטי HD אז לצערי אין לי ניסיון בנושא

אני ממליץ לך לפנות לפורום הזה hometheater.co.il

כדי לקבל ייעוץ מקצועי

פורסם
  • מחבר

השימושים הצפויים הינם ברמת המשתמש הרגיל - טלביזיה, וידאו, מוזיקה מסוגים שונים וכן חשוב לי לשמוע רדיו ולראות שידורי טלביזיה מהארץ ככל שניתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים