פורסם 2008 ביולי 1817 שנים ואני לא מתכוון למאמרים \ פרסומים שמבצעים בפורום . אני מתכוון לזהות לבד, לוח אם : XXXX זכרונות : אני יודע שתזמונים נושא חשוב מאוד , מהירות (800MHZ למשל) ... מעבד : הטכנולוגיה שלו , המהירות שלו (1600 FBS הזה וכו'...) . אני רוצה לדעת יותר על התזמונים של הזכרונות , מה עדיף ? תזמונים נמוכים כמו 2-2-2-3 לדוגמא? או 9-9-9-3 (סתם מספרים רנדומלים) ,
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים ואני לא מתכוון למאמרים \ פרסומים שמבצעים בפורום . אני מתכוון לזהות לבד, לוח אם : XXXX זכרונות : אני יודע שתזמונים נושא חשוב מאוד , מהירות (800MHZ למשל) ... מעבד : הטכנולוגיה שלו , המהירות שלו (1600 FBS הזה וכו'...) . אני רוצה לדעת יותר על התזמונים של הזכרונות , מה עדיף ? תזמונים נמוכים כמו 2-2-2-3 לדוגמא? או 9-9-9-3 (סתם מספרים רנדומלים) , בסופו של דבר בתחום הזה הכל מתנקז לאיזה שימוש נעשה בהם, ואם מתוכנן OC. זה גם בעייתי פשוט לזרוק שם של כרטיס/מעבד (זיכרונות זה יותר פשוט) מכיוון שזה תלוי לשימוש של המחשב והתאמה לשאר הרכיבים.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר אני מדבר באופן כללי על זכרונות , מעבדים ולוחות אם ללא OC ,האם התזמון צריך להיות גבוה יותר או נמוך יותר ? , וכו'...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים ברור שתזמונים נמוכים יותר / תדר גבוה יותר / צ'יפסט חדיש / יותר ליבות יותר זה טוב יותר. השאלה היא - האם אתה צריך את זה והאם תרגיש את ההבדל..לרוב המשתמשים התשובה היא כנראה שלא.כשאתה הולך לקנות מחשב אתה הולך קודם לפי תקציב ואז מתאים רכיבים לשימושים שהמחשב הולך לעבור..
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים ברור שתזמונים נמוכים יותר / תדר גבוה יותר / צ'יפסט חדיש / יותר ליבות יותר זה טוב יותר. השאלה היא - האם אתה צריך את זה והאם תרגיש את ההבדל.. לרוב המשתמשים התשובה היא כנראה שלא. כשאתה הולך לקנות מחשב אתה הולך קודם לפי תקציב ואז מתאים רכיבים לשימושים שהמחשב הולך לעבור.. ^^^ מחזק הכל, חוץ מהקטע של ה"יותר ליבות יותר טוב" מכיוון שנכון לעכשיו למשחקים ה-DUO לא רואה את ה-QUAD ממטר (אולי אם הוא ייתרחק קצת ככה שיוכלו לראות את כל הארבע ליבות שלו )
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים הם לוקחים אותו בגלל שיש להם תדר גבוה יותר.. אם למרובע הליבות היה את אותו התדר זה היה בכלל עולם אחר..
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים בקרוב אני הולך להביא איזה שידרוג למפרט שבצד GIGABYTE GA-P35-DS3LHD4850 Corsair CMPSU-550VXEU 550Wכמה אני יגיע איתו ב-OC למעבד ?והאם זה יתן שיפור במשחקים או במהירות המחשב ?
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים הם לוקחים אותו בגלל שיש להם תדר גבוה יותר.. אם למרובע הליבות היה את אותו התדר זה היה בכלל עולם אחר..זה חצי אמת, כי זה משולב עם זה שפשוט 4 ליבות לא תומכים כמו שצריך ברוב המשחקים היום בשוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.