עבור לתוכן

הכיצד לבחור לוח אם \ מעבד \ זכרונות טובים ?

Featured Replies

פורסם

ואני לא מתכוון למאמרים \ פרסומים שמבצעים בפורום ;) .

אני מתכוון לזהות לבד,

לוח אם :

XXXX

זכרונות :

אני יודע שתזמונים נושא חשוב מאוד , מהירות (800MHZ למשל) ...

מעבד :

הטכנולוגיה שלו , המהירות שלו (1600 FBS הזה וכו'...) .

אני רוצה לדעת יותר על התזמונים של הזכרונות , מה עדיף ? תזמונים נמוכים כמו 2-2-2-3 לדוגמא? או 9-9-9-3 (סתם מספרים רנדומלים) ,

פורסם

ואני לא מתכוון למאמרים \ פרסומים שמבצעים בפורום ;) .

אני מתכוון לזהות לבד,

לוח אם :

XXXX

זכרונות :

אני יודע שתזמונים נושא חשוב מאוד , מהירות (800MHZ למשל) ...

מעבד :

הטכנולוגיה שלו , המהירות שלו (1600 FBS הזה וכו'...) .

אני רוצה לדעת יותר על התזמונים של הזכרונות , מה עדיף ? תזמונים נמוכים כמו 2-2-2-3 לדוגמא? או 9-9-9-3 (סתם מספרים רנדומלים) ,

בסופו של דבר בתחום הזה הכל מתנקז לאיזה שימוש נעשה בהם, ואם מתוכנן OC.

זה גם בעייתי פשוט לזרוק שם של כרטיס/מעבד (זיכרונות זה יותר פשוט) מכיוון שזה תלוי לשימוש של המחשב והתאמה לשאר הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר באופן כללי על זכרונות , מעבדים ולוחות אם ללא OC ,

האם התזמון צריך להיות גבוה יותר או נמוך יותר ? , וכו'...

פורסם

ברור שתזמונים נמוכים יותר / תדר גבוה יותר / צ'יפסט חדיש / יותר ליבות יותר זה טוב יותר. השאלה היא - האם אתה צריך את זה והאם תרגיש את ההבדל..

לרוב המשתמשים התשובה היא כנראה שלא.

כשאתה הולך לקנות מחשב אתה הולך קודם לפי תקציב ואז מתאים רכיבים לשימושים שהמחשב הולך לעבור..

פורסם

ברור שתזמונים נמוכים יותר / תדר גבוה יותר / צ'יפסט חדיש / יותר ליבות יותר זה טוב יותר. השאלה היא - האם אתה צריך את זה והאם תרגיש את ההבדל..

לרוב המשתמשים התשובה היא כנראה שלא.

כשאתה הולך לקנות מחשב אתה הולך קודם לפי תקציב ואז מתאים רכיבים לשימושים שהמחשב הולך לעבור..

^^^

מחזק הכל, חוץ מהקטע של ה"יותר ליבות יותר טוב" מכיוון שנכון לעכשיו למשחקים ה-DUO לא רואה את ה-QUAD ממטר (אולי אם הוא ייתרחק קצת ככה שיוכלו לראות את כל הארבע ליבות שלו :P)

פורסם

הם לוקחים אותו בגלל שיש להם תדר גבוה יותר.. אם למרובע הליבות היה את אותו התדר זה היה בכלל עולם אחר..

פורסם

בקרוב אני הולך להביא איזה שידרוג למפרט שבצד

GIGABYTE GA-P35-DS3L

HD4850

Corsair CMPSU-550VXEU 550W

כמה אני יגיע איתו ב-OC למעבד ?

והאם זה יתן שיפור במשחקים או במהירות המחשב ?

פורסם

הם לוקחים אותו בגלל שיש להם תדר גבוה יותר.. אם למרובע הליבות היה את אותו התדר זה היה בכלל עולם אחר..

זה חצי אמת, כי זה משולב עם זה שפשוט 4 ליבות לא תומכים כמו שצריך ברוב המשחקים היום בשוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים