עבור לתוכן

מישהו אמר Terminator 4 ולא קיבל?

Featured Replies

פורסם

T3 היה אחלה סרט. נאמן למקור, עלילה סבירה בהחלט ולא מסטיקית מדי, ובוודאי שלא היו דברים שטותיים כדוגמת אוטו שמשמיד מטוס( Die hard 4 אהרמ אהרמ...)

אני עדיין לא מבין איך הצליחו לגרום לגוף של ארנולד להראות כל כך טוב, הרי בתמונת פפארצי ראו כבר את הקמטים וכרס הפז"ם ;)

• תגובות 84
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

T3 היה בסדר לגמרי, למרות שרואים שחסר את הטאץ' של קאמרון. (ומי לעזאזל בחר בMcG???)

T2 היה גדול אין מה להגיד, במיוחד הEXTENDED CUT למי שיש.

http://www.youtube.com/watch?v=mZACpZzhFt8&feature=related

?

פורסם

T3 היה אחלה סרט. נאמן למקור, עלילה סבירה בהחלט ולא מסטיקית מדי, ובוודאי שלא היו דברים שטותיים כדוגמת אוטו שמשמיד מטוס( Die hard 4 אהרמ אהרמ...)

אני עדיין לא מבין איך הצליחו לגרום לגוף של ארנולד להראות כל כך טוב, הרי בתמונת פפארצי ראו כבר את הקמטים וכרס הפז"ם ;)

אל תשכח שגם היה אוטו שהשמיד מסוק...

ואיך אפשר בלי...

Brains With Urgent Appointments

20070716.jpg

פורסם

ב-5 זה יהיה מטוס. שמע לי ;). כשברוס שלנו יהיה בן 70.

פורסם

לא, לא, הבנת לא נכון, ב-4 אוטו השמיד מסוק ומשאית השמידה F-35...

רק זה לבדו צריך להראות לכם עד כמה הזוי הסרט הזה.

פורסם

לא הרס כלום

היה סבבה והראה איך התחילה המלחמה

המלחמה לא הייתה אמורה להתחיל. המחסל הושמד. החלקים הושמדו. סקיינט לא פותחה מעולם. אבל לאאאאאאאאא.... החיסול לא השמיד את סקיינט, הוא רק עיכב אותו. כמה נוח.

פורסם

הסרט השלישי לא היה סבבה. הוא היה מעולה. פנטסטי. הסוף שלו היה עצום!

ציפיתי שאם יהיה עוד סרט בסדרה הוא ימשיך את 3 ויראה מה קורה אחרי. איזה כיף שזה מה שאקבל.

לא ידעתי שמצלמים סרט המשך עד שנתקלתי בדיון כאן. הפתעה פנטסטית. :jump:

כמה מכורים לשוורצנגר יש כאן. לדעתי הסיפור יותר גדול מהשחקן. גם משוורצנגר. לא מטריד אותי שהוא לא יהיה שם.

פורסם

המלחמה לא הייתה אמורה להתחיל. המחסל הושמד. החלקים הושמדו. סקיינט לא פותחה מעולם. אבל לאאאאאאאאא.... החיסול לא השמיד את סקיינט, הוא רק עיכב אותו. כמה נוח.

אבל מסבירים לך בשלישי שמה שהיה צריך לקרות קרה בסופו של דבר

תקרא לזה גורל או כל דבר אחר

הסרט הזה מהתחלה שיחק על עניין הזמן

ורק המשיך אותו

זה לא סרט אם אחיזה גדולה למציאות

אם היה מציאותי קונר היה מחוסל מזמן

פורסם

ובנוסף - מי לעאזאזל מחפש מציאות בסרט מד"ב ????? ;D

פורסם

הסרט השלישי לא היה סבבה. הוא היה מעולה. פנטסטי. הסוף שלו היה עצום!

ציפיתי שאם יהיה עוד סרט בסדרה הוא ימשיך את 3 ויראה מה קורה אחרי. איזה כיף שזה מה שאקבל.

לא ידעתי שמצלמים סרט המשך עד שנתקלתי בדיון כאן. הפתעה פנטסטית. :jump:

כמה מכורים לשוורצנגר יש כאן. לדעתי הסיפור יותר גדול מהשחקן. גם משוורצנגר. לא מטריד אותי שהוא לא יהיה שם.

שוורצנגר זה הסרט!

בלעדיו לא ממש הייתי מתאמץ לראות את כל הסרייה של הסרטים.

בנוסף יש בסרט השלישי קטע גם שארנולד אומר לג'ון "we will meet again" (כשהוא מחזיק את הדלת של הבונקר ל VIP..)

כבר ברגע זה אמרתי בטוח יש המשך.

פורסם

שוורצנגר זה הסרט!

בלעדיו לא ממש הייתי מתאמץ לראות את כל הסרייה של הסרטים.

בנוסף יש בסרט השלישי קטע גם שארנולד אומר לג'ון "we will meet again" (כשהוא מחזיק את הדלת של הבונקר ל VIP..)

כבר ברגע זה אמרתי בטוח יש המשך.

סיפור טוב פלוס שוורצנגר עשן את הסיפור בסרט הראשון זה נכון. אבל הסיפור מספיק חזק בשביל להמשיך בלעדיו מבלי שיגרע כלום.

משחקים עם הזמן ומלחמות הטוב ברע. הישרדות המין האנושי. מד"ב. אנשים פשוט קשורים מדי לשוורצנגר.

ולגבי הקטע מהסרט השלישי - טוב ברור שזה מה שהוא אמר. הוא דחף אותם לשם כי הוא ידע מה הולך לקרות.

מה שכן - תסריטאים תמיד שמים בסרטים מהסוג הזה טיזרים שאפשר לפתח אותם בסרטי המשך.

פורסם

ה-"we will meet again" נכון בכל מקרה מנקודת המבט של ג'ון, גם ללא סרט המשך.

הרי בעתיד ג'ון הוא זה שישלח את ארנולד שוורצנגר (או רובוט אחר שנראה כמוהו - מבחינת ג'ון זה כמעט אותו דבר) שייגן עליו ועל אמו.

הסיבה שהסרט השלישי היה גרוע היא שהוא הכיל הרבה יותר בדיחות על עצמו (הקטע עם משקפי השמש - נו באמת). חוץ מזה, היו שם חורי עלילה מכאן ועד הודעה חדשה (הרובוטית הייתה אחד מהציידים הגרועים ביותר בעולם).

חוץ מזה, שני הסרטים הראשונים לא ניסו להסביר איך באמת נוצרה סקיינט והשתלטה על העולם. זה עזר להם להימנע מ-technobabble אידיוטי, שלא הצליחו (או לא ניסו) להימנע ממנו בסרט השלישי (מי לעזאזל מחבר את הרשת של משרד הבטחון האמריקאי לאינטרנט??????)

פורסם

חחח הקטע עם המשקפיים של הצ'יפנדיילס היה ענק.

פורסם

חכמים, ה-"we will meet again" זה בגלל שהוא (הרובוט של ארנולד שוורצנגר בסרט ה-3), הורג את ג'ון בעתיד.

מי שלא זוכר, הסיפור הוא שהוא הרג את ג'ון, ואז פגעו בו, אשתו (קתרין) תכנתה אותו כך שיהיה לטובת האנושות והחזירה אותו לשנה ההיא כדי שיגן עליה,

אתם לא זוכרים שהוא יכל לציית רק לה?

פורסם

בכל זאת דיברנו על המשך הסרט..לא על המשך עלילה או משהו...לא הבנתי את הפואנטה שלך כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים