פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אולי שארנולד ישחק בסרט את המושל... שנשלח בזמן לשנות את תוצאות הבחירות, וככה לא יחרוג מתפקידו. ;D חזק!!! ^^^^ אני מקווה שהסידרה לא תהרס בגלל חסרונו.... טוב לפחות בסימפסונס הוא הראה נוכחות
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים כמו שאמרו לפניי,NO ARNOLD NO MOVIEאיך אפשר לשבור טרילוגיה של סרט ולהשמיט את השחקן הכי טוב שם בדרך!?לא מקובל עליי בשיט.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אם לטרילוגיה החדשה מה שעשו לבאטמן, אני מרוצה. אני בטוח שידחפו את הדמות שלו המון בסרט, אם זה בCGI ואם זה השחקן האוסטרי המחליף שלו (Kickinger) שדומה לו בטיפת מים.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מה זה CGI?אני כבר צופה ירידת הקהל הוותיק שיראה את הסרט הזה בקולנוע..לדעתי הוא לא יצליח משהו.רק השם ארנולד שוורצנגר בסרט כבר מושך לשם אנשים, בעבר כשהתחיל הסרט הראשון הוא גרף מאות מליונים..אנשים התאהבו בו (זה הסרט שהוא הכי התפרסם בו לא?)לדעתי כל הקהל הוותיק יתאכזב מזה..יעדיפו להוריד אותו למחשב על פני קולנוע.בזמן האחרון הסרטים שמשוחררים לקולנוע גם ככה "פסארה"
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים השלישי לא היה גרוע, השלישי היה מחורבן. המשך מאולץ אומלל שהרס את כל הסדרה. לא הרס כלום היה סבבה והראה איך התחילה המלחמה
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים I can't believe it, I agree with Kririn.The end is near, not even the women and children will be spared.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר איך 3 היה גרוע אם הוא היה בדיוק העתק של 2 (העתק רע של 2 אבל עדיין העתק)?כמו שקודמיי אמרו, 3 היה סבבה, לא משהו אבל סבבה... נכון שבלי ארנולד זה נשמע מוזר אבל הסיפור הזה יותר גדול משחקן בודד.עדכנתי את הפוסט הראשון, יש אתר רשמי עם הטיזר באיכות HDhttp://rss.warnerbros.com/terminatorsalvation
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים הסרט השלישי נראה יותר כמו פרודיה גרועה על השני.(כלומר, אם הוא היה בכלל היה קיים, מה שלא)
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים חחחחחחח עלק השלישי היה סבבה. הוא היה גרוע מאוד ביחס ל2 האגדי אין מה לדבר בכלל.תודה על הטריילר ב HD
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים T3 לא היה גרוע Die Hard 4 זה דומה לסרט המשך גרוע, שעדיף ולא היה נעשה. אז נכון T3 לא היה גאוני, אבל הוא היה טוב מאוד, הוא מילא כמה חורים שנחוצים כדי לראות לאיך המלחמה כן התחילה.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים T3 היה בסדר לגמרי, למרות שרואים שחסר את הטאץ' של קאמרון. (ומי לעזאזל בחר בMcG???)T2 היה גדול אין מה להגיד, במיוחד הEXTENDED CUT למי שיש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.