פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אני חושב שבמקום המשך רגיל היו צריכים לעשות סרט בעתיד שיש כבר טונות רובוטים בעולם והמלחמה בעיצומה ראית את הטריילר או מה? זה נראה בדיוק מה שהולך להיות בסרט.כריסטיאן בייל באמת אחלה שחקן, היה נהדר ב "The Prestige" וכן, יהיה שונה בלי ארנולד, אבל מצד שני גם הסדרה "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" הייתה בלעדיו.(אגב, צריכה לחזור בקרוב לעונה שניה!)ואני אישית מאוד נהניתי ממנה (למרות שיש פנאטים ששנאו אותה למוות בגלל "חוסר דיוק" שלא חסר ממנו גם בסרטים)(וגם אני die hard fan של כל מה שקשור בעולם של "שליחות קטלנית")
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אבל..... איך רוצים לעשות סרט של הטרמינייטור בלי הטרמינייטור? זה קצת לא נתפס לי. הסדרה זה סיפור אחר, היא מין Side story של העלילה הראשית בסרטים. אפשר בהחלט להבין שעשו את ההפרדה. אבל סרט בלי ארנולד? You won't see me in the thaters for this one
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר לדעתי זה טוב שזה בלי ארנולד, רק בגלל הסיפור... מה כל פעם ימצאו את המודל שלו ויישלחו לעבר? נמאס.בכלל, אמור להיות שם שחקן שדיי דומה לו, אז כנראה שהוא יהיה המודל הראשון שלפני ארנולד, אבל זה סתם ניחוש.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים ראית את הטריילר או מה? זה נראה בדיוק מה שהולך להיות בסרט.כריסטיאן בייל באמת אחלה שחקן, היה נהדר ב "The Prestige" וכן, יהיה שונה בלי ארנולד, אבל מצד שני גם הסדרה "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" הייתה בלעדיו.(אגב, צריכה לחזור בקרוב לעונה שניה!)ואני אישית מאוד נהניתי ממנה (למרות שיש פנאטים ששנאו אותה למוות בגלל "חוסר דיוק" שלא חסר ממנו גם בסרטים)(וגם אני die hard fan של כל מה שקשור בעולם של "שליחות קטלנית")אקווליבריום [שיווי משקל בעברית] - סרט קטלני בכיכובו של כריסטיאן בייל.ואפילו באטמן - מתחיל היה לא רע - הרבה מעבר למה שציפיתי מסרט שהוא "מתחיל" - בד"כ הם תמיד מחורבנים.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אז מה.. אין יותר "I'll Be Back"??אבל בהתחלה עוד אמרו שאם כבר ארנולד לא יופיע בתור ה TERMINATOR הוא יהיה בתפקיד משני כזה או אורח..טוב נחכה עד קיץ 2009! יש עוד זמן להחליט אם כך..
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אז מה.. אין יותר "I'll Be Back"??אבל בהתחלה עוד אמרו שאם כבר ארנולד לא יופיע בתור ה TERMINATOR הוא יהיה בתפקיד משני כזה או אורח..טוב נחכה עד קיץ 2009! יש עוד זמן להחליט אם כך..כל עוד הוא מושל הוא לא יכול לעשות סרטים תחשוב על זה שראש הממשלה היה מתפקד היום גם כעורך דין תבין מושל בארצות הברית זה כמו ראש ממשלה פה (מבחינת זה שארצות הברית מחולקת להרבה ארצות ) משהו בסדר גודל של נשיא ארצות הברית אין לנו
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים Wow deja vu, im not trying to be cynical, but this movie is way to similar to Regin of fire. Nevah the less the teaser looks promising.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים כל עוד הוא מושל הוא לא יכול לעשות סרטים תחשוב על זה שראש הממשלה היה מתפקד היום גם כעורך דין תבין מושל בארצות הברית זה כמו ראש ממשלה פה (מבחינת זה שארצות הברית מחולקת להרבה ארצות ) משהו בסדר גודל של נשיא ארצות הברית אין לנו ארנולד כנראה ישחק בסרט Incredible Love שיצא ב 5 בדצמבר (סרט הודי)
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר לי יש ציפיות גדולות מהסרט (שליחות קטלנית 4.. לא הסרט ההודי חחחח), גדלתי על הראשון ותמיד רציתי לראות איך הכל התחיל.ב-3 יש התגרות קלה ממש בסוף הסרט, פה זה יהיה קטלני, לפחות כך אני מקווה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים טוב כנראה שלסרט הזה אני לא אשלם כסף בשביל קולנוע,אין ארנולד - אין קולנוע :'(
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אולי שארנולד ישחק בסרט את המושל... שנשלח בזמן לשנות את תוצאות הבחירות, וככה לא יחרוג מתפקידו. ;D
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים למרות שאני אוהבת את כריסטיאן בייל, אני לא יכולה לחשוב על טרמינייטור בלי השוורצה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.