פורסם 2008 ביולי 1817 שנים שלום לכולם יש לי מודם ראוטר SIEMENS SL2-141 מבזק רציתי לשאול איך אני הופך אותו לתפקד כמודם בלבד כי יש לי ראוטר בבית ואני מעוניין להשתמש בו
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אם אני לא טועה אתה נכנס ל10.0.0.138 שם ומשתמש וסיסמה הם Admin (A אות גדולה השאר קטנות)ואתה מתנתק משם.ואז אתה פשוט יוצא חייגן (התחל -> הגדרות -> חיבורי אינטרנט (משהו כזה תירגמתי מאנגלית לעיברית) ויש לך אפשרות בצד, אחת מהם זה יצירת חייגן.... )בהצלחה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר למה אני צריך ליצור חייגן ? אז דבר ראשון אני מתנתק ואח"כ מחבר את הראוטר למודם ונכנס לדף הבית של הראוטר ומקיש את שם המשתמש והסיסמה לא ?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אהה סליחה התבלבלתי חשבתי שאתה רוצה להפוך את המודם האלחוטי לראווטר...אז כן אתה פשוט מתנתק מהמודם האלחוטי מחבר הכל ומתחבר דרך הראווטר שני שלך...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אתה פשוט צריך לאפס את הנתב.אתה נכנס עם ה10.0.0.138, הולך לMANEGMENT ולreset router, מסמן לו V בreset to factory defaults ולוחץ restart.תחכה שהוא יסיים ואז תכנס שוב, העם לך לwireless ותוריד את הV מenable wireless (אולי יש כפתור enable וdisable ואז אתה מעביר לdisable, אני לא ממש זוכר) ואחרי זה אתה לוחץ למטה על apply.עכשיו המודם/נתב משמש רק כמודם והחיבור האלחוטי שלו לא יפריע לרשת שלך.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר קודם כל זה מודם משולב עם ראוטר אלחוטי ואצלי מחובר ברשת רגילה ולא אלחוטית ולא הבנתי למה אני צריך לבטל את האופציה של wireless ..
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר טוב עשיתי כזה דבר נכנסתי לדף הבית של הסימנס והתנתקתי משם וחיברתי את הראוטר של אדימקס וזה עבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.