עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי מסך -(4870X2 (R700 או 4870 CrossFire

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין במחשב חדש אבל אני מתלבט בין הכרטיסים:

HD4870 במערך CrossFire

או

HD4870X2 R700

מאחר שהR700 יושק ב12 לאוגוסט, אני מתלבט האם לחכות לו או לרכוש כבר עכשיו את ה4870 CF

על לוח-אם X48-DS4 שתומך בDF מלא 2x PCI Express 2.0 x16 slots

רצוי להביא בנצ'ים המשווים בין השניים בכדי לראות את האם הביצועים של הR700 גבוהים יותר..

כבר יש לו יתרון - הוא עולה 100$ פחות!

שווה לחכות?!

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

קניתי בשבוע שעבר מערך CF4870 ואני לא מתחרט, 4 חריצי הרחבה - 2 מאווררים - 2 פתחי פליטה לחום.....

גם ככה הCF מגיע לטמפרטורות מטורפות ורעש בלתי הגיוני מהמאוורר, תחשוב איזה רעש/חום יהיה בX2....

פורסם
  • מחבר

אתה טועה..

ב4870X2 העניין הזה שופר, פליטת החום תהיה קטנה יותר! מכך גם בטמפ' ירדו.

ולמה אתה מתכוון 4 חריצי הרחבה?

פורסם

העניין לא שופר ולא נעליים, הכרטיס פשוט מגיע מראש עם קירור מאסיבי הרבה יותר (רציני, הקירור שלו מבהיל) ומאוורר גדול יותר, ככה שבאותה מהירות סיבוב הוא דוחף יותר אווויר. הליבות הן אותן RV770 כמו ב 4870, לא גרסה חדשה ולא כלום.

אני ממליץ לחכות ל 4870X2, הוא צורך טיפה פחות ממערך מכיוון שאין 2 PCB's נפרדים וחלק מהרכיבים בצריכה משותפת, והוא אמור להיות טיפה יעיל יותר בגלל שהגישור דרך הליבות נעשה באמצעות הזיכרון הסופר-מהיר שעליהם, ולא דרך שבב מגשר צולע.

פורסם

הסלוטים מאחורה.... expansion slot כל כרטיס הוא כפול בעובי בגלל המאוורר ואם את הX2 לא יגדילו פיזית משמעותית קשה לי להאמין שרק בX2 הם ישימו מאוורר איכותי (בהנחה שגם הוא "רק" שני סלוטים)

פורסם
  • מחבר

אה.. טוב =]

אני חושב שאני אקח 4870 CROSSFIRE..

פורסם

אני ראיתי מבחני ביצועים, ואיך שזה נראה כרגע, שני 4870 נותנים ביצועים זהים ולפעמים אף טובים יותר (כאשר מדובר ברזולציה של עד 1900 על 1200), אם אולי תשחק ב2560 על 1600 זה משהו אחר.

בכל מקרה

שני 4870 זה מספיק חזק לכל דבר כיום, וגם לזמן הקרוב ;D

פורסם

הסלוטים מאחורה.... expansion slot כל כרטיס הוא כפול בעובי בגלל המאוורר ואם את הX2 לא יגדילו פיזית משמעותית קשה לי להאמין שרק בX2 הם ישימו מאוורר איכותי (בהנחה שגם הוא "רק" שני סלוטים)

אממ 4870 לוקח 2 חריצים? כי 4850 לוקח אחד...

פורסם

כן לוקח שנים

בגלל הקירור שתופס סלוט נוסף.

פורסם

כן לוקח שנים

בגלל הקירור שתופס סלוט נוסף.

טוב לדעת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים