עבור לתוכן

כמה שאלות על xbox 360 דחוףף

Featured Replies

פורסם

1. איך אני מעדכן את ה xbox שלי ???

2. איך אני יכול לראות סרטים של xvid ו duvx על ה xbox

3. איך אני יכול לעביר סרטים מ דיסק ל hd של הxbox

4. איך אני מחבר את הxbox שלי למחשב כאילו דרך מדיה סנטר

תודה רבה בבקשה תענו לי זה קצת דחוף

פורסם

1. פשוט מתחבר לאינטרנט , אפשר גם להוריד מהאינטרנט אם אני לא טועה.

2. כנ"ל.

3. בלתי אפשרי.

4. דרך רשת שיש לך בבית (אלחוטית או חוטית) או אם אין לך אז פשוט ב LAN למחשב.

פורסם
  • מחבר

ה Xbox שלי מחובר לרשת והכול ואני מחובר ל לייב אבל הוא לא אומר לי שאני צריך לעדכן או משהו כזה

ואני יודע שיצא עכשיו משהו חדש לא יודע בידיוק מה זה והוא לא אומר לי לעדכן אותו ניראה לי אנ י מדבר על new xbox dashboard

שאני רוצה להתחבר ל מדיה סנטר הxbox אומר לי ליכנס לאתר של מיקרוסופט ואני לא יודע מבידיוק מה הוא רוצה ואין לי מדיה סנטר על המחשב

מאיזה אתר אני יכול להוריד עדכונים

פורסם

ה Xbox שלי מחובר לרשת והכול ואני מחובר ל לייב אבל הוא לא אומר לי שאני צריך לעדכן או משהו כזה

ואני יודע שיצא עכשיו משהו חדש לא יודע בידיוק מה זה והוא לא אומר לי לעדכן אותו ניראה לי אנ י מדבר על new xbox dashboard

שאני רוצה להתחבר ל מדיה סנטר הxbox אומר לי ליכנס לאתר של מיקרוסופט ואני לא יודע מבידיוק מה הוא רוצה ואין לי מדיה סנטר על המחשב

מאיזה אתר אני יכול להוריד עדכונים

לא יצא שום עידכון חדש הדיבורים הם על עידכון עתידי

אתה יכול לעשות streaming למוזיקה וסרטים יש מדריך באתר של האקס בוקס איך לעשות את זה

פורסם

שאלה רצינית בקשר לתשובה שניתנה פה.

לא ניתן להעתיק סרטים לדיסק של הXBOX? (פשוט זה משהו נורא בסיסי שאפשר לעשות בPS מכל סוג של מדיה , כונן , CD , אפילו מדיה מTVERSITY אפשר למשוך בלחיצת כפתור לדיסק הקשיח)

דובי?

ליביו

פורסם

שאלה רצינית בקשר לתשובה שניתנה פה.

לא ניתן להעתיק סרטים לדיסק של הXBOX? (פשוט זה משהו נורא בסיסי שאפשר לעשות בPS מכל סוג של מדיה , כונן , CD , אפילו מדיה מTVERSITY אפשר למשוך בלחיצת כפתור לדיסק הקשיח)

דובי?

ליביו

אפשר לא בדקתי אף פעם אם אפשר להעתיק לדיסק אבל אם אפשר מDOK אז לדעתי גם מDVD/CD.

פורסם

ממתי אפשר מDOK? אני לא הצלחתי...

פורסם
  • מחבר

אם אפשר דרך dok אז בבקשה תרשמו איך לעשות את זה ומה זה ה TVERSIT

פורסם

ממתי אפשר מDOK? אני לא הצלחתי...

מחברים DOK לXBOX וזהו, אני מעביר סרטים מהN95 שלי אליו לכל הרוחות...

פורסם

TVERSITY זה תוכנה חינמית למחשב להזרמת מדיה לXBOX ולPS3 (למעשה להזרמת מדיה בכלליות, פשוט בשביל הXBOX והPS3 היא חבל על הזמן וחוסכת העברת קבצים פיסית)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים