פורסם 2008 ביולי 1817 שנים יש לי מחשב אשר בוא יש כרטיס קול אני חושב 2.1 קוראים לזה כאשר יש בו 3 חיבורים, כאשר הוא מובנה בתוך המעבד/לוח אם אחד מהם.זה השם המלא של הכרטיס מתוך התוכנה Everest:http://www.siz.co.il/up.php?file=4nddzbditzkh.pngאחד מיקרופון , אחד רמקולים ועוד אחד אני לא חושב שהוא עובד.קיצר אני צריך יותר מאחד לרמקולים כי יש לי גם אוזניות ורמקולים במסך.בינתיים אני עובד עם מפצל ל-2 אבל עדיין אני רוצה חיבורים נוספים.פירקתי מחשב ישן שהיה לי בבית והיה בוא כרטיס קול גם 3 חיבורים רק שהוא לא מובנה.. הכרטיס הוא CREATIVE VIBRA 128.הוא מחובר בעזרת כבל קטן ודק עם 4 פינים והוא מתחבר אל אחד מהכוננים.. כך הוא היה מחובר שם.עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב באותו המחשב 2 כרטיסי קול?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים הוינדוז לא מסוגל להתמודד עם 2 כרטיסי קול לאותה המטרה.כלומר, אתה יכול לחבר 2 כרטיסים, להשתמש באחד מהם להקלטה, ובשני שיצא ממנו סאונד, אך אתה לא יכול להקליט משניהם, או להשמיע קול משניהם.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר אז מה הפתרון לצורך שלי?? יש לי חיבור אחד בלבד לאודיו כגון רמקולים אוזניות..אני שם מפצל ל-2 אבל אני רוצה 3.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אתה יכול לחבר את יציאת האודיו מהמחשב למגבר פשוט יחסית וממנו להוציא לאן שאתה רוצה.במגבר תהיה לך יציאת רמקולים ויציאת אוזניות וגם ייפתחו בפניך כל מיני אפשרויות נוספותתוכל לחבר רמקולים גדולים ואיכותיים יותרהגברה חזקה יותר
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אנ מתכוון למגבר רגיל כמו ששמים בבית. אתה יכול לחפש בזאפ מגבר ולמיין לפי מחירזה מה שאני עשיתי וזה הלינק:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=E-Amplifier&orderby=priceיש לך שם כל מיני מגברים ותחפש מה נותן לך הכי הרבה מבחינת עלות\תועלתאגב, תקח בחשבון אם אתה רואה סרטים במחשב אז אולי כדאי לך לקחת 5.1
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אתה יכול להשתמש בכל כרטיס קול למטרה מסוימת, אבל לא שני כרטיסים לאותה מטרה.X להקלטהו Y להשמעהאבל לא X ו Y להשמעה לדוגמא.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר שניהם כרטיסים 2.1 כך שזה לא עוזר לי אחד הקלטה ואחד השמעה.ובקשר למגבר זה נקר מאוד ולא שווה את זה למטרות שלי.. יותר זול לקנות כרטיס קול 5.1 חדש ולהרכיב אותו.דרך אגב , המגברים האלה הם של קולנוע ביתי לטלויזיות DVD וכו'. איך הוא מתחבר למחשב? ואם מחברים למחשב אפשר לקנות רמקולים איכותיים שיתחברו למחשב?
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אתנ מחבר את המגבר למחשב עם כבל PL-RCA ואתה יכול לחבר כל רמקול שתרצה למגבר, מן הסתם גם איכותיים יותר
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים בקיצור עדיף לך לקנות כרטיס 5.1, וזהורק תבדוק לפני שיש לו יציאה לאוזניות, ואז תהיה מסודר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.