פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אחרי שנתקלתי בבעיה בעצמי (אחרי התקנה חלקה של ויסטה באנגלית) ולא מצאתי פתרון ברשת, אני חושב שהגעתי אליו בכוחות עצמי:** יש לציין שלפתרון הגעתי לאחר עדכון שפת הווינדוס (תפריטים וכו') לעברית, אבל נראה לי שזה אמור לעבוד גם בגרסא האנגלית.1.הכנס להתחל-לוח הבקרה-שנה שפת תצוגה (תחת הכותרת "שעון,שפה ואיזור").2.לחץ על הכותרת (TAB) "לוחות מקשים ושפות" ושם על "שינוי לוחות מקשים".3. הכנס לכותרת "הגדרות מקשים מתקדמות".4. אצלי רק באפשרות "בין שפות קלט" היה מוגדר שיפט+אלט שמאלי, והייתי צריך להגדיר גם לאפשרות "לאגנלית (ארצות הברית)-עברית" את קיצור המקשים שרציתי (במקרה שלי שיפט+אלט שמאלי) והבעיה נפתרה. מקווה שעזרתי לאנשים אחרים (מחיפוש ברשת ראיתי שיש את הבעיה הזו,אבל לא ראיתי פתרונות).שבת שלוםמילים להקל על החיפוש:ויסטה עברית אנגלית shift alt אלט שיפט
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אחרי שנתקלתי בבעיה בעצמי (אחרי התקנה חלקה של ויסטה באנגלית) ולא מצאתי פתרון ברשת, אני חושב שהגעתי אליו בכוחות עצמי:** יש לציין שלפתרון הגעתי לאחר עדכון שפת הווינדוס (תפריטים וכו') לעברית, אבל נראה לי שזה אמור לעבוד גם בגרסא האנגלית.1.הכנס להתחל-לוח הבקרה-שנה שפת תצוגה (תחת הכותרת "שעון,שפה ואיזור").2.לחץ על הכותרת (TAB) "לוחות מקשים ושפות" ושם על "שינוי לוחות מקשים".3. הכנס לכותרת "הגדרות מקשים מתקדמות".4. אצלי רק באפשרות "בין שפות קלט" היה מוגדר שיפט+אלט שמאלי, והייתי צריך להגדיר גם לאפשרות "לאנגלית (ארצות הברית)-עברית" את קיצור המקשים שרציתי (במקרה שלי שיפט+אלט שמאלי) והבעיה נפתרה. מקווה שעזרתי לאנשים אחרים (מחיפוש ברשת ראיתי שיש את הבעיה הזו,אבל לא ראיתי פתרונות).שבת שלוםמילים להקל על החיפוש:ויסטה עברית אנגלית shift alt אלט שיפטנראה לי שפשוט יש קצת בעיה בהגדרות השפות המותקנות. אמורות להיות שתי שפות (במקרה שלך) עם שפת קלט אחת תחת כל שפה.לדוגמה:אנגלית (ארצות הברית) - US (אני לא בטוח מה מופיע כאשר ההתקנה היא בעברית)עברית - עבריתכאשר אתה עובר בין השפות, מחווה השפה (אם הוא מופיע בכלל) עובר בין EN ל-HE?
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אם יורשה ליהתקנתי עכשיו ויסטה ועברתי על הצעדים שהצעת פה וזה עדיין לא עוזר אצליאני חייב להגדיר רצף מקשים ייחודי לכל שפה כשאני רוצה לעבור בינהןיש פיתרון נוסף?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים היי,התקנתי וויסטה ונתקלתי בבעיה וזה הפתרון (ההגיוני) שעזר לי.בתפריט של Text Services and Input Languages הבחנתי בעובדה המפתיעה שמופיעות ההגדרות הבאות:English Keyboard ו Hebrew Keyboard.תחת Hebrew Keyboard היו רשומים גם Hebrew אבל גם US. כך שלחיצה על Alt Shift כן העבירה שפות, אבל בפועל לא היה שינוי בהגדרות המקלדת.יש לעמוד על Hebrew\Keyboard וללחוץ על Properties.למצוא את Hebrew ולבטל את האנגלית.לשמור והופה - הכל (נראה) עובד.בהצלחה עם הויסטה לכולנו.ליזוזום.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים היי,התקנתי וויסטה ונתקלתי בבעיה וזה הפתרון (ההגיוני) שעזר לי.בתפריט של Text Services and Input Languages הבחנתי בעובדה המפתיעה שמופיעות ההגדרות הבאות:English Keyboard ו Hebrew Keyboard.תחת Hebrew Keyboard היו רשומים גם Hebrew אבל גם US. כך שלחיצה על Alt Shift כן העבירה שפות, אבל בפועל לא היה שינוי בהגדרות המקלדת.יש לעמוד על Hebrew\Keyboard וללחוץ על Properties.למצוא את Hebrew ולבטל את האנגלית.לשמור והופה - הכל (נראה) עובד.בהצלחה עם הויסטה לכולנו.ליזוזום.תודה רבה !!!הפיתרון *הזה* עזר גם לחלונות 7 לכתוב בעברית !! (אני כותב ברגעים אלה !)תודה רבה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.