עבור לתוכן

מחפש נייד עסקי 13.3-14" חזק ועם יציאת DVI תקציב 6-8K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש נייד עסקי מבית טוב, שיהיה קל וקומפקטי אבל עתיר ביצועים.

חשוב לי שהמסך יהיה מט, ושאוכל להתחבר למסך LCD ביציאה דיגיטלית

אין צורך במשחקים בכלל, השימוש הוא לתוכנות ייעודיות כבדות (גרפיקה ב-2D ותוכניות זוללות זכרון ועתירות חישובים אחרות) במקביל עם עבודה משרדית רגילה.

דוגמה לתוכנות שפתוחות אצלי במקביל (בדרך כלל כולן יחד) ביום עבודה רגיל: Matlab, ArcGIS, SigmaPlot, Photoshop, Firefox, Word, Excel

אחרי שיטוט בפורום חשבתי על כמה אפשרויות:

Dell Vostro 1310

Lenovo T61 14.1

Dell latitude D630

התקציב גמיש (6-8K) כי אני מוכן לשלם קצת יותר על איכות הרכבה, עמידות ואחריות.

אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המודל שמתאים לי (למשל בלנובו - יש איזה 100 תצורות), לאור הבקשות לעיל (גם אם הוא לא רשום כאן למעלה)

תודה,

פורסם

באף אחד מאלה אין יציאת DVI, אבל ל-Latitude ול-T61 אפשר לקנות תחנת עגינה שבה כן יש יציאת DVI.

ב-Vostro לא תקבל DVI בשום מצב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אני מניח שזה פוסל את ה-Vostro. ומסבך קצת את התקציב עם שני האחרים.

האם ידוע לך (או לכל אחד אחר) על נייד עם תכונות דומות שיש לו יציאה דיגיטלית כלשהי? אולי ה-Macbook?

פורסם

ה-Macbook הוא לא מחשב עסקי אלא צעצוע לילדות וילדים שרוצים היו להיות ילדות.

ב-Macbook 13" יש רק חיבור miniDVI שצריך עבורו מתאם (לא זול ולא זמין מידי) גם ל-VGA וגם ל-DVI.

ב-Macbook 15" יש דווקא DVI, אבל הוא גדול ולמרות שקל יחסית לגודלו, עדיין שוקל 2.5KG.

פורסם

ה-Macbook הוא לא מחשב עסקי אלא צעצוע לילדות וילדים שרוצים היו להיות ילדות.

:biglaugh:

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מניח שהמסקנה מכל הת'רד הזה היא שעדיף להיות עשיר, בריא יפה וחכם מאשר עני, חולה, מכוער וטיפש.

פורסם

הבחור אמר בפירוש שהוא רוצה מסך מאט.

למרות שאני מעדיף את הXPS על פני כל האופ' פה.

פורסם

הבחור אמר בפירוש שהוא רוצה מסך מאט.

למרות שאני מעדיף את הXPS על פני כל האופ' פה.

וואלה.

לא שמתי לב.

פורסם

סתם שאלה, למה דווקא יציאה דיגיטלית, אתה לא חושב שלהתחבר למסך החיצוני ב-DSUB VGA יהיה מספיק?

במקרה כזה ה-Vostro יהיה אחלה.

פורסם

עדיין, ה-Latitude וה-T61 עדיפים, אלא אם ההפרש בגודל והמשקל ממש חשוב. לצורך העניין, הפרש זה קטן משמעותית בין 14.1" ל-13.3" מאשר בין 14.1" ל-15.4" (0.8" לעומת 1.3").

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה, למה דווקא יציאה דיגיטלית, אתה לא חושב שלהתחבר למסך החיצוני ב-DSUB VGA יהיה מספיק?

במקרה כזה ה-Vostro יהיה אחלה.

העניין הוא שאני בכלל לא מתכוון לעבוד על המסך של הנייד - הוא קטן מדי בשבילי - ואני מתכוון לעבוד כל היום מול המסך השולחני (19") שיש לי, שאולי אפילו אחליף אותו ל-20". לכן אני רוצה נייד קטן ככל האפשר (אבל לא יקר ו/או חלש כמו ה-12" ומטה) - אני במילא אשתמש במסך הנייד רק כשאני לא יושב על השולחן שלי (רכבת, הרצאות, חו"ל...)

עכשיו, ככל הידוע לי, יציאה דיגיטלית אמורה לספק תצוגה טובה יותר (במיוחד באפליקציות טקסטיות, ואני יושב הרבה שעות מול מעבד תמלילים וגליון אלקטרוני) ואני מאד לא מעוניין להתפשר על איכות התצוגה.

עדיין, ה-Latitude וה-T61 עדיפים, אלא אם ההפרש בגודל והמשקל ממש חשוב. לצורך העניין, הפרש זה קטן משמעותית בין 14.1" ל-13.3" מאשר בין 14.1" ל-15.4" (0.8" לעומת 1.3").

רוצה, רוצה T61, אבל איזה פתרון יכול להיות לסוגיית היציאה (ר' לעיל)?

פורסם

עכשיו, ככל הידוע לי, יציאה דיגיטלית אמורה לספק תצוגה טובה יותר (במיוחד באפליקציות טקסטיות, ואני יושב הרבה שעות מול מעבד תמלילים וגליון אלקטרוני) ואני מאד לא מעוניין להתפשר על איכות התצוגה.

לרוב זה לא כזה הבדל ששווה לעשות סיפור ממנו. אבל בכל מקרה, אתה יכול לקנות D630/T61 ותחנת עגינה במסגרת ה-8K.

פורסם
  • מחבר

לרוב זה לא כזה הבדל ששווה לעשות סיפור ממנו. אבל בכל מקרה, אתה יכול לקנות D630/T61 ותחנת עגינה במסגרת ה-8K.

נראה לי שזה מה שנשאר לאור כל האמור לעיל. בשביל תחנת עגינה אפשר למתוח קצת לכיוון ה-8.5K.

האם יש קונפיגורציה מועדפת (מעבד / כ. מסך / כמות זכרון) עבור השימושים שהזכרתי (ריבוי משימות אמיתי, שימוש בתוכנות דו-ממד כבדות) שתיכנס בתקציב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים