עבור לתוכן

עזרה + צריך המלצה לכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע את השמע מהONBORD והוא לא רע אני משתמש ביציאה אופטית למוזיקה ו5.1 בשביל משחקים וסרטים

עכשיו הקטע שיש הבדל גדול מבחינת הסאב, הוא הרבה יותר מורגש וחי באופטי וב5.1 הוא די נעלם כזה.. (סוג מעבד קול ALC889A גרסה 5.10.0.5449

של Realtek HD לוח אם GA-P35-DS3)

דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול?

דבר שלישי על איזה כרטיס קול אתם ממליצים בשביל שמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב?

הוא לא חייב להיות עם מליון חיבורים.. 5.1 ואופטי לפחות.

תודה ;)

פורסם

איזה מערכת 5.1 יש לך ?

דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול?

זה לא יעזור לך לעלות ל 192 כאשר המוזיקה\סרט הוקלט ב 48 .

פורסם
  • מחבר

יש לי מגבר של יאמאה HTR-5440 ו5 רמקולים, 2 עומדים, סנטר מרובע ועוד 2 מאחורה.. הסאב של american acustics 12 דגם E250 נראלי..

בכל מקרה אני יודע שהמגבר די ישן הוא אצלי כבר איזה 5 שנים אבל אני לא יודע אם זה קשור אליו או למעבד קול :nixweiss:

בקשר לשמיעה מעל 48KHZ מצאתי שרק בדגם HTR-5450 יש תמיכה ב96KHZ אז בנתיים אני אשאר עם מה שיש

תודה:)

פורסם

כוון שיש לך מערכת נחמדה

אני ממליץ לך על שתי דברים :

1.כרטיס קול איכותי m-audio revolution 5.1

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=468969

יש לו יצאיה דיגיטאלית קווקאס ולא אופטית , יש לך כניסה דיגיטאלית קוואקס במגבר ? (זה נראה כמו RCA רגיל )

2.להשיג קבצי מוזיקה איכותים

ואז תרגיש שיפור גדול בסאונד

היתרון בכרטיס קול הינו בשמיעת מוזיקה סטריאו ולא בסרואנד

פורסם
  • מחבר

כן יש לי , וואי תודה נראה באמת טוב

אני אקנה אותו ;)

מבחינת מוזיקה אני הוריד איזה דיסק באיכות גבוה שנדע להבדיל לפני ואחרי..אני יעדכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים