עבור לתוכן

טמפ גבוהות אחרי התקנת FREEZER 7 PRO

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אחרי שהתקנתי את הFREEZER PRO, אמנם הוא שקט הרבה יותר מהמאוורר הקודם, אך הטמפ נשארו פחות או יותר אותו דבר.

אני עם E8200@3GHZ הטמפ במאמץ היא 50-52(בערך 6-7 מעלות פחות ממקודם) אבל הטמפ במנוחה היא 40, שזה בערך כמו מקודם.

המאווררים שלי במארז הם:אחד מאחורה מוציא אוויר(AC pwm) אחד מלמעלה מוציא(ג'נרי), ואחד מקדימה מכניס(ג'נרי)

יש למישהו עצה מה יכולה להיות הבעיה? (או שאין בעיה בכלל??).

תודה רבה!

עריכה:

טמפ' נבדקו עם REALTEMP

פורסם

איזה גדלים של מאווררים יש לך במארז ?

הקירור יושב כמו שצריך ?

ואתה גם על OC ככה שהטמפרטורות טובות מאוד

פורסם

קודם כל WEREWOLF צודק אתה על OC אז מה ציפית?

ושנית כל , יש בעיה רצינית עם החיישן טמפ' של מעבדי ה CORE DUO זה דבר ידוע...תריץ חיפוש ותמשצא לזה כמה הסברים...ואי אפשר עם שום תוכנה להגיע לטמפרטורה המדויקת תנסה לגעת בקירור עצמו ולבדוק אם זה בערך 50 מעלות אולי ז אפילו יותר חם ותנסה לבדוק טמפ' דרך הביוס.

מקווה שעזרתי

עידו

פורסם

כי חם בחוץ, הטמפ' ההתחלתית גבוהה בגלל זה והOC. והיא בסדר גמור

פורסם

קודם כל WEREWOLF צודק אתה על OC אז מה ציפית?

ושנית כל , יש בעיה רצינית עם החיישן טמפ' של מעבדי ה CORE DUO זה דבר ידוע...תריץ חיפוש ותמשצא לזה כמה הסברים...ואי אפשר עם שום תוכנה להגיע לטמפרטורה המדויקת תנסה לגעת בקירור עצמו ולבדוק אם זה בערך 50 מעלות אולי ז אפילו יותר חם ותנסה לבדוק טמפ' דרך הביוס.

מקווה שעזרתי

עידו

חחחחחחחחחח מה ישלו חיישן חום בידיים? מאיפה הוא אמור לנחש מה הטמפ' זה יכול להיות 60 והוא יגיד שזה 50 אז אל תדבר שטויות.

בדקת את הטמפ' עם REALTEMP אז זו התוכנה הכי מדויקת שיש ואת על OC של 3.0 אז אתה לא מצפה שהטמפ' תיהיה 20 מעלות כן ועוד בחום כזה שיש בחוץ ועוד בחדר.

הטמפ' שלך מעלות אתה יכול להגיע יותר רחוק, אסור לך לעבור את ה70 מעלות!! אם את מגיע ל68 מעלות ככה תספיק למה מעבדי CORE DUO ועוד הE8XXX עם 45 פרנומטר לא צריכים להגיע ליותר מ70 ממעלות למה אחרת הם כבר בגבול וזה לא טוב.

אתה תגיע ל3.7 בערך אפילו יותר ואולי פחות אי אפשר לדעת.

שיהיה בהצלחהה :smile1:

פורסם

הTjunctionMAX של ה45NM נע בין 95 ל105מעלות.

CoreTemp מזהה אותו כ95, בעוד שRealTemp מחשבת את הטמפ' כדערך הTjunction הוא 105 - זו הסיבה להפרש של 10 מעלות ביניהם.

הטמפ' המקסימלית בשבילך צריכה להיות 70-75 מעלות.

כרגע הטמפ' בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!

אני לא ממש רוצה להמשיך עם הOC...העלתי ל3.2 , הטמפ במנוחה היא 37-38 מעלות(העלתי בביוס את המהירות המינימלית של המאוורר של המעבד ל60 אחוז)

במאמץ היא בין 50-51(שזה כשלעצמו מוזר, כי שהייתי עם OC ל3, הטמפ היתה יותר גבוהה - אולי זה קשור לזה שזה היה מיד לאחר שהחלפתי את הגוף קירור??).

עוד שאלה קטנה:

איזה טמפ' כדאי לתת בביוס כטמפ סף שיתחיל לעבוד "במלוא המרץ"?

דרך אגב, כל המאווררים שלי הם 80ממ.

תודה!

עריכה:

iMMoRTaL|TY - שאמרת שהטמפ המקסימלית היא 70-75 התכוונת הטמפ שנמדדת עם REALTEMP נכון?

פורסם

כן הטמפ' נמדדת עם REALTEMP ושהמעבד מגיע ל65 מעלות ככה תן לAC להסתובב על המקסימום אפילו שהוא על 63 ככה.

המעלות שלך בסדר גמור אינלך ממה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה,

האם FSB400 יכול להזיק ללוח אם שלי?? (מפרט בצד).

האם זה בסדר או שזה FSB גבולי?

פורסם

זה בסדר גמור :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים