עבור לתוכן

איך זה יכול להיות שיוצאים כרטיסים ללא דרייברים?!

Featured Replies

פורסם

תגידו איך זה יכול להיות שAMD-ATI שחררו את סדרת ה 4800 ללא דרייבר סולידי אלא כל מיני הוטפיקסים ובטא דרייברים וכאשר מנסים לחפש דרייבר באתר שלהם הסדרה אפילו לא מצויינת?!

פורסם

באתר זה כנראה כי הוא עדיין חדש.

אבל מצורף עם החבילה דיסק התקנה

פורסם

כן באמת חוסר מקצועיות..

גם אני די בהלם מהשטות הזאת.. לשחרר כרטיס מסך בלי שיש לך תמיכה שלו באתר החברה ?!! מה נסגר איתם ?

ובמיוחד זה מוזר אם מכניסים למשוואה הזו כמה סדרת ה 4000 חשובה ל AMD-ATI כדי להחזיר לה מעט צבע ללחיים אחרי תקופה די מסריחה..

בכל מקרה, אני התקנתי את הדרייבר של ה 3870 (דרייבר 8.6) והוא עובד יופי עם הכרטיס. הדגם מזוהה נכון, התדרים שלו נכונים ומשחקים עובדים יפה בלי תקיעות או משהו חריג..

זה לפחות עד שייצא להם דרייבר רשמי טוב יותר.. (ואין לי מושג למה , אבל ה HOTFIX הזה שמסתובב ברשת לא מצליח להתקין את עצמו על המחשב שלי..)

פורסם

גם איתכם בצרה.. לספיר אין איזכור לסדרה 48 בדרייברים באתר, וה8.6 עובד מעפן עם ויסטה 64 והבטא של 8.7 עושה לי בעיות ! :(

מתי יצא דרייבר אחיד שיגדיר את שני הכרטיסים שלי כ4870 ולא כ4800 series וידע לאבחן ביניהם ולא להיות דפקט. כולה 2 כרטיסים קיימים (הX2 עוד לא יצא) והוא לא יודע איזה כרטיס זה ?! גם לא בdevice manager ?

פורסם

כן אין לנו מה לעשות.. צריך לחכות..

למזלי , הדרייבר 8.6 עובד יופי על ה XP.. ככה שזה לא ממש מטריד אותי כרגע האמת..

פורסם

הדרייבר 8.6 עובד אצלי יופי גם על ויסטה.....

ובהחלט יש את זה באתר של AMD, זה שאתם לא יודעים לחפש... זה כבר סיפור אחר.

כל הדרייברים של כל מערכות ההפעלה לכל הכרטיסים הועברו לאתר AMD GAME

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

פורסם

ולמה שההיגיון הסביר יגרום לנו ללכת לAMD Game בשביל כרטיס ATI, הדרייברים של ה3870 היו שם, אז למה לשנות סדרי עולם ?

*עריכה*

איך שכחתי ? פיקה תודה !!!!!!

פורסם
ולמה שההיגיון הסביר יגרום לנו ללכת לAMD Game בשביל כרטיס ATI,

אולי כי ATI עכשיו של AMD......?

אני חייב להגיד ש AMD GAME זה רעיון גאוני למדי של AMD, אני שמח שהתחילו אותו, שמח שהקימו את האתר הזה, ואת כל הפרויקט בכלל.

פורסם

שקלתי ללכת על מערכת מבוססת AMD Game

Gigabyte 790FX-DS5

Amd Phenom X9650

CF4870

אבל הבנתי שבכל זאת עדיף ללכת על E8400/X48 עם הקרוס.... לא חושב שעשיתי טעות.....

פורסם

שום חדש תחת השמש בלינק הזה.

גם באתר AMD GAME אין דרייבר ייעודי ל HD48XX.. הדבר היחיד שיש שם למעלה זה ה HOTFIX הזה.. ונחש מה קורה שאתה לוחץ עליו ? - הוא מפנה אותך להורדה מאתר של AMD-ATI..

אז מה בדיוק חדש פה ?

זה שיש דרייבר 8.6 זה ידוע לכולם. הבעיה היא שהם לא מציינים בשום מקום שזה הדרייבר של סדרה 48XX..

פורסם

בשונה מNVIDIA

ATI לא מוציאים כל יום דרייבר, אלא משהו כמו אחד לחודש.

לכן החודש עוד לא הוציאו, בנתיים יש את החדש שעדיין בטה.

אני מניח שעד סוף החדש יצא מעודכן, יכול להיות שיכלול כבר את ה4870X2 גם.

פורסם

שום חדש תחת השמש בלינק הזה.

גם באתר AMD GAME אין דרייבר ייעודי ל HD48XX.. הדבר היחיד שיש שם למעלה זה ה HOTFIX הזה.. ונחש מה קורה שאתה לוחץ עליו ? - הוא מפנה אותך להורדה מאתר של AMD-ATI..

אז מה בדיוק חדש פה ?

זה שיש דרייבר 8.6 זה ידוע לכולם. הבעיה היא שהם לא מציינים בשום מקום שזה הדרייבר של סדרה 48XX..

כי אין דבר כזה "הדרייבר של סדרה 48XX"

דרייברים תומכים בכל הכרטיסים שהחברה עדיין תומכת בהם, וכל דרייבר תומך בכל כרטיס שיצא עד לאותה נקודה.

48XX נתמכים בערכות הדרייברים החל מ 8.4 ומעלה.

בשונה מNVIDIA

ATI לא מוציאים כל יום דרייבר, אלא משהו כמו אחד לחודש.

לכן החודש עוד לא הוציאו, בנתיים יש את החדש שעדיין בטה.

אני מניח שעד סוף החדש יצא מעודכן, יכול להיות שיכלול כבר את ה4870X2 גם.

גם NV וגם ATI עד לפני בערך שנה הוציאו דרייבר בצורה מסודרת אחת לחודש, קבוע.

NV התחילו להשתגע עם העירבוב של סדרות 8 ו 9, ועברו להוציא אחת לשבועיים-שלושה בצורה לא מסודרת.

פורסם

NVIDIA מוציאים כל יומיים איזה גרסה חדשה (באתר זה אכן מתעדכן כל חודש, אבל משום מה זה "דולף" לרשת מידי פעם)

;D

פורסם

הדריברים המודלפים של NV כבר הפכו ל-hobby עבור החברה בפורומים של guru3d... ;D (יש אנשים שאוספים בולים, יש אנשים שמתקינים דריברים)

פורסם

^^^

עם כמות הדרייברים שהם מוציאים, כבר לא מספיק 2 ספרות אחרי הנקודה, צריך משהו כמו דרייבר 178.9687764

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים