פורסם 2008 ביולי 1717 שנים כאשר התקנתי את הווינדוס הייתה לי האפשרות הזו (ויסטה).. עכשיו כבר אין!מה קורה פה?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים בתמונה השנייה יש שורה :"Windows experience index: Unrated"מה קורה שאתה לוחץ על זה?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר לתמונה הראשונה..(אל תחשוב שלא ניסיתי)וסתם ככה.. הריבוע של המספר לא אמור להיות כחול?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים הריבוע כחול ברגע ש"מעדכנים" את התוצאה (שזה בד"כ קורה שמתקינים דרייברים חדשים, אז הוא הופךלאפור בגלל שהוא "מזהה" חומרה חדשה).בכול מקרה, זה נשמע קצת מוזר, אם זה היה לך לפני, אתה זוכר מה עשית לפני שזה קרה?ניסית לבצע שיחזור מערכת? באמת זה מוזר..התמונה שלמטה מראה את מה שאמור להיות (רק שאצלי זה אפור כי התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך...)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר לא חושב ששיניתי משהו..יש מצב שיש לי אפשרות לבדוק רק אחרי הוספת חומרה?כי עשיתי אוברקלוק ואני רוצה לראות מה קורה..
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר כן..עכשיו שמתי לב לעוד משהו! בתיקית המשחקים הוא אמור להראות את הדירוג שלי אבל הוא לא מראה!הוא שם שם רק את הדרישות מערכת :\אולי זה בגלל ה3D MARK שהתקנתי? איכשהו הוא מתנגש?
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים סליחה על ההקפצה, אבל גם אני נתקלתי בבעיה הזאת.יש משהו חדש בנוגע אליה? איזשהו פיתרון?
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים הכפתור לא אמור להיות למעלה, אלה רק למטה אם הכל מעודכן, אין לך את הכפתור הזה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים תנסה את זהhttp://www.technologyquestions.com/technology/windows-vista/54309-windows-vista-experience-rating-completely-disappeared-control-panel-just-empty.html
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים זה פתר את הבעיה. תודה..גם אצלי כמו אצל הבחור ההוא, שני ההגדרות האלו היו "not configured". אבל העברה שלהם לDISABLED פתרה את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.