עבור לתוכן

2243BW VS. 2253BW

Featured Replies

פורסם

בעקבות ריבוי האשכולות : סמסונג 2243BW VS. 2253BW

ההבדל המחיר הוא 100 ש"ח, כך שזה לא פרמטר רלוונטי,

זמן התגובה של דגם ה 53 הוא טוב יותר מדגם ה 43, לא בטוח שזה משמעותי.

על הנייר, דגם ה 53 טוב יותר (גם אם זה רק על הנייר, זה עדיף מכלום).

אז מדוע כולם ממליצים פה אחד על דגם ה 43 ולא על ה 53 ?

איזה יתרונות יש ל 43 על פני 53 ?

ועוד לא הזכרתי את ה- 63 :)

תודה.

• תגובות 31
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה 63??? 2263? אם לזה אתה מתכוון אז שתדע שאין כזה...

פורסם
  • מחבר

מה זה 63??? 2263? אם לזה אתה מתכוון אז שתדע שאין כזה...

טעות שלי , הכוונה הייתה כמובן ל-226...

פורסם

ל-2243BW יש יתרון של ארגונומיה מעולה, אתה יכול לכוון את המסך פשוט איך שבא לך

ולמה להמליץ עליו? כי חוץ מזה אתה לא תמצא שום יתרון אצל ה-2253BW לכן יהיה מיותר להוסיף כסף למסך הזה.. ה2243BW זול יותר ומבחינה איכות אותו דבר בדיוק ולכן ממליצים עליו

פורסם
  • מחבר

ולמה להמליץ עליו? כי חוץ מזה אתה לא תמצא שום יתרון אצל ה-2253BW לכן יהיה מיותר להוסיף כסף למסך הזה.. ה2243BW זול יותר ומבחינה איכות אותו דבר בדיוק ולכן ממליצים עליו

בלי לבדוק לעומק אפשר לראות שזמן התגובה של ה- 43 הוא 5 וה-53 הוא 2

פורסם

1. ארגונומיה זו מילה גדולה (עם משמעות רחבה), למה בדיוק אתה מתכוון ? היכולת לכוון את המסך, או יותר מכך ?

2. כשאתה אומר לכוון את המסך, אתה מתכוון ל Pvot, או לכיונוני צבע, בהירות וכו' ?

3. אם אני לא מתכוון לכוון את המסך בצורה מוזרה (ולמה שמישהו ירצה בכלל ?), יש ל 43 יתרון כלשהו על פני ה 53 ?

4. ל 53 יש זמן תגובה טוב יותר, האם זה פרמטר חשוב כלל ?

5.הפער במחיר הוא רק כ 100 ש"ח, שגם אותו אפשר לבטל בקלות ע"י מו"מ פשוט, ולכן שניהם בעצם באותו המחיר, כך שהוא לא רלוונטי

פורסם

כן אני מדבר על היכולת לכוון את המסך מהבחינה הזאת שאתה יכול להגביה\להנמיך את המסך, לסובב אותו למצב PIVOT, לכוון אותו למטה \ ככה שתוכל להסתכל גם אתה שוכב על המיטה או משהו

מה שטוב בזה במסך שהוא בעל פאנל TN, זה שנגיד ואתה שוכב על המיטה, תוכל לכוון את המסך בדיוק אליך כך שלא תצטרך להסתכל על המסך בזוית ולראות צבעים משונים על המסך :)

הזמן תגובה חשוב, אבל לא חשוב כ"כ במסכי TN כי רובם בעלי זמן תגובה נמוך ואין שום הבדל ב2MS ל5MS כך שאין מה להתייחס לפרמטר הזה בכלל

כך שאין שום סיבה ללכת על ה2253BW

אגב בשורה האחרונה שכתבת נראה שלא חשבת הרבה כשכתבת אותה :)

אם אתה אומר שאתה יכול ע"י מו"מ להוריד את המחיר של ה2253BW, למה שלא תנסה לקנות כבר את ה2243BW במחיר זול יותר מהמחיר שלו כיום? :)

פורסם
  • מחבר

מה בקשר ל-226?

יש לו פה מקום בדיון או שאין מה לדבר עליו?

פורסם

כן אני מדבר על היכולת לכוון את המסך מהבחינה הזאת שאתה יכול להגביה\להנמיך את המסך, לסובב אותו למצב PIVOT, לכוון אותו למטה \ ככה שתוכל להסתכל גם אתה שוכב על המיטה או משהו

מה שטוב בזה במסך שהוא בעל פאנל TN, זה שנגיד ואתה שוכב על המיטה, תוכל לכוון את המסך בדיוק אליך כך שלא תצטרך להסתכל על המסך בזוית ולראות צבעים משונים על המסך :)

הזמן תגובה חשוב, אבל לא חשוב כ"כ במסכי TN כי רובם בעלי זמן תגובה נמוך ואין שום הבדל ב2MS ל5MS כך שאין מה להתייחס לפרמטר הזה בכלל

כך שאין שום סיבה ללכת על ה2253BW

אגב בשורה האחרונה שכתבת נראה שלא חשבת הרבה כשכתבת אותה :)

אם אתה אומר שאתה יכול ע"י מו"מ להוריד את המחיר של ה2253BW, למה שלא תנסה לקנות כבר את ה2243BW במחיר זול יותר מהמחיר שלו כיום? :)

א. כלומר, ארגונומיה בסה"כ התכוונת שאפשר לכוון את המסך - לא נשמע לי קריטי, בכל מקרה, סביר להניח שגם את ה 53 אפשר לכוון (אולי לא בצורה מוזרה לחלוטין)

ב. שניהם הם מסכי TN, אתה בטוח שלכל השימושים, אין שום הבדל כלל, בין 5MS ל 2MS ?

ג. מחיר - הפרש של 100 ש"ח הוא חסר משמעות.

לא שכנעת אותי.

בשורה התחתונה, נראה ששניהם מסכים מאוד דומים, ועל הנייר לפחות עדיף לרכוש את הדגם החדיש יותר, עם זמן התגובה המהיר יותר,

אלא אם יש לך צרכים מיוחדים של לצפות במסך ב 30 מעלות, בצורה אנכית, מהשירותים :kopfpatsch:

מה בקשר ל-226?

יש לו פה מקום בדיון או שאין מה לדבר עליו?

לא חבר'שך ;D

פורסם

באשכול אחר לפני שבוע הראו שה53 מתומחר בארה"ב יותר זול מאשר ה43, זה אומר משהו.

פורסם

א. כלומר, ארגונומיה בסה"כ התכוונת שאפשר לכוון את המסך - לא נשמע לי קריטי, בכל מקרה, סביר להניח שגם את ה 53 אפשר לכוון (אולי לא בצורה מוזרה לחלוטין)

ב. שניהם הם מסכי TN, אתה בטוח שלכל השימושים, אין שום הבדל כלל, בין 5MS ל 2MS ?

ג. מחיר - הפרש של 100 ש"ח הוא חסר משמעות.

לא שכנעת אותי.

בשורה התחתונה, נראה ששניהם מסכים מאוד דומים, ועל הנייר לפחות עדיף לרכוש את הדגם החדיש יותר, עם זמן התגובה המהיר יותר,

אלא אם יש לך צרכים מיוחדים של לצפות במסך ב 30 מעלות, בצורה אנכית, מהשירותים :kopfpatsch:

לא חבר'שך ;D

תשמע, אם אין לכסף משמעות בשבילך וכ"כ חשוב לך להוציא כמה שיותר כסף אז אני ממליץ לך לקנות את ה2253BW שהתאהבת בו דרך האופיס דיפו שם הוא יעלה בסביבות ה1,700 ש"ח

כי הריי, למה לקנות אותו ב1,400 אם אפשר ב1,700 ?הפרש של 300 ש"ח הוא חסר משמעות

ואני בטוח שלא תרגיש הבדל ב2MS ל5MS אלא אם כן אתה מרכיב עדשות מצלמה על העיניים במקום משקפיים

אגב אני בטוח שחברות רבות בארץ היו אוהבות אותך מאוד בתור לקוח מאחר ואתה נראה אחד שאוהב לממן חברות בתור תחביב :)

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי התמחור לא משחק תפקיד.

אנחנו מדברים על איזה מסך יותר טוב. נקודה.

פורסם

לפי דעתי התמחור לא משחק תפקיד.

אנחנו מדברים על איזה מסך יותר טוב. נקודה.

בדיוק.

תשמע, אם אין לכסף משמעות בשבילך וכ"כ חשוב לך להוציא כמה שיותר כסף אז אני ממליץ לך לקנות את ה2253BW שהתאהבת בו דרך האופיס דיפו שם הוא יעלה בסביבות ה1,700 ש"ח

כי הריי, למה לקנות אותו ב1,400 אם אפשר ב1,700 ?הפרש של 300 ש"ח הוא חסר משמעות

ואני בטוח שלא תרגיש הבדל ב2MS ל5MS אלא אם כן אתה מרכיב עדשות מצלמה על העיניים במקום משקפיים

אגב אני בטוח שחברות רבות בארץ היו אוהבות אותך מאוד בתור לקוח מאחר ואתה נראה אחד שאוהב לממן חברות בתור תחביב :)

ילד, מספיק מבלבלת מוח, ההפרש במחיר בין המסכים הוא 100 ש"ח, ובכל מקרה, השאלה שלי מתעלמת מהמחיר.

שכח מהמחיר, ותתמקד בהבדל האיכויות בין המסכים.

תניח שאני מקבל אחד מהמסכים, לבחירתי, מתנה מאולמרט, איזה מסך לבחור ומדוע ?

האם לבחור את ה 43 (כדי שאוכל לצפות בו מהשירותים ?)

האם לבחור את ה 53 (כדי לקבל יתרון כלשהו של זמן תגובה ?)

את מי לבחור, ומדוע.

אשמח לקבל התייחסות מקצועית מתוך ידע וניסיון, ולא ניחושים בעלמא.

פורסם

חחחחחחחחח ילד עלק.. מתערב שאתה עוד איזה חנון מזדיין

יש לך בעיית ראייה? כתבתי לך כבר עשר פעמים שאין מה לקחת את ה53 בגלל שאין לו שום יתרון

אגב אני מדבר מתוך ניסיון (יש לי את ה43 ואת ה53 ראיתי אצל חבר) ואין שום הבדל

ואללה אבל סאמסונג אוהבת פרייארים מסכנים כמוך שישלמו עוד בשביל כלום

אז תהנה עם ה53 שלך

פורסם

ראיתי את שני המסכים, אהבתי יותר את ה-2243.

לפי מה שהבנתי ה-2253 משיג 2ms בזכות מנגנון overdrive (או איך שסמסונג קוראים לזה אצלם) ולפי מה שהבנתי המנגנון הזה גורם לעיוותים (או אי-דיוקים) בתמונה ככה שאני אישית הייתי מעדיף לכבות אותו.

זמן התגובה של ה-2243 הוא טוב מספיק לטעמי. האגרונומיה נחמדה, בעיקר כיוונון הגובה. ה-2253 קצת נמוך לטעמי (מצד שני תמיד אפשר לשים אותו על איזה ספר עבה).

מעבר לזה אהבתי יותר את הצבעים (מהקופסא) של ה-2243 מאשר של ה-2253. לא יודע למה אבל ראו תמונה יותר יפה ומדויקת (לעין הלא מזוינת ולא מקצועית שלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים