פורסם 2008 ביולי 1617 שנים שלום יש לי את הספק המצוין בכותרת, לפי הנתונים של ANTEC ה Output Voltage של הספק בתחום הוא: MIN MAX +5VSB 0A 2.5A כלומר במצב ללא מאמץ(כבוי) הספק מוציא 0A במתח הזה, האם יש אפשרות לשנות את זה ולגרום לו שהמינימום יהיה 1Aאני שואל כיוון שהלוח אם דורש מינימום מתח של 1A על מנת לבצע הדלקה של המחשב מהמקלדת או מהעכבראשמח לתגובה כולשהיאתודה
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר כן ניסיתי בביוס לאפשר את האפשרות להדליק על ידי מקלדת\עכבר ששניהם PS2 כמו שדרוש לפי GIGABYTE (הלוח הוא GA-P35-DS3L) וזה לא עובדיש בmanual הערה:you need an ATX power supply providing at least 1A on the 5VSB leadולפי ANTEC הספק במצב מינימום (שאני מניח שזה כשהוא כבוי) מוציא בתחום זה 0A (כנראה במתרה לצמצם עלויות חשמל ושאר דברים כי זה ספק "ידידותי לסביבה")האם מישהוא מכיר אפשרות ללגרום לספק שהמינימום שלו יהיה1A ???
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים אני לא בטוח, יכול להיות שאתה צודק אבל לא כ"כ נראה לי.תוודא שאתה לא צריך להזיז איזה JUMPER בשביל להפעיל את הפונקציה הנ"ל. אני זוכר שבלוחות אם ישנים (יחסית) היתי צריך להזיז כזה ג'אמפר.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר גם אני זוכר את זה חיפשתי ועד כמה שראיתי הגאמפר היחיד שיש זה לאיפוס הCMOSבדקתי עם מספר מקלדות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.