פורסם 2008 ביולי 1617 שנים עושה רעש יחסית לשאר המאוררים ואם אני מנתק אותו אין רעש בכלל מהמחשבמה אפשר לעשות בשביל לעשות אותו שקט יותר ?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים לא חושב שזה בעיה במאוורר.יש לי את אותו המארז עם אותו המאוור והוא אכן רועש משמעותית יותר משאר המאווררים.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אני גם הרגשתי ברעש של המאוור הזהמקריאה ברשת אנשים טוענים שזה בגלל החורים שעל הדלת דרכם עובר אוויר למאוורר קראתי על אנשים שהעבירו את המסנן מתחתי המארז למקום של המאוורר וזה עזר להם או כאלה שקדחו להגדיל את החוריםאני אישית פשוט נתקתי אותו לא הרגשתי בהבדלי טמפ' בעקבות זאת
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר תנתק, תנקה ותחבר, כנראה יש בו בעיההוא נקי המחשב חדש פחות מחודש אצליוגם פתחתי תמארז וראיתי שהוא נקי[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 14:28:55אני גם הרגשתי ברעש של המאוור הזהמקריאה ברשת אנשים טוענים שזה בגלל החורים שעל הדלת דרכם עובר אוויר למאוורר קראתי על אנשים שהעבירו את המסנן מתחתי המארז למקום של המאוורר וזה עזר להם או כאלה שקדחו להגדיל את החוריםאני אישית פשוט נתקתי אותו לא הרגשתי בהבדלי טמפ' בעקבות זאתכמה שאלות ברשותך:המאורר בצד המארז מוציא אוויר או מכניס אווויר ?ואכן ראיתי שפתחתי את המארז שיש כניסה למאורר מלמטה, אני יכול לשנות את המיקום שלו וזה ישתנה ?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים זה לא בעיה, יש לי גם את המארז כל מה שאתה צריך זה לקחת פילטר מאיפה שאתה לא צריך במארז.. נגיד למטה לחבר אותו לדלת המארז ועליו לשים את המאוורר, ככה אני עשיתי והזימזום הזה נגמר..תהנה
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר זה לא בעיה, יש לי גם את המארז כל מה שאתה צריך זה לקחת פילטר מאיפה שאתה לא צריך במארז.. נגיד למטה לחבר אותו לדלת המארז ועליו לשים את המאוורר, ככה אני עשיתי והזימזום הזה נגמר..תהנה וואלה עזר אחי תודה רבה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.