פורסם 2008 ביולי 1617 שנים שלום יש לי חבר שמחפש מחשב ניידהוא צריך את זה ללימודים ועבודה הוא לומד תיכנות וצריך מחשב חזק.הדברים שחשובים לו הם: מעבד מעל 2 גיגה זיכרון 4 ג'יגהמסך 15.4"דיסק קשיח לפחות 250 ג'יגה.אשמח להצעות אני פשוט לא מכיר את הדגמים של dell מה הכי מומלץ .והוא צריך דווקא של החברה הזאת כי שם יש לו הנחה הוא רק צריך לבחור.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים הנה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8300.htmאתה יכול להרחיב זיכרון ל-4GB למרות שאין צורך בכך לדעתי.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אתה יכול להרחיב זיכרון ל-4GB למרות שאין צורך בכך לדעתי. ובכלל, אלא אם יתקין מע' הפעלה 64ביט, המחשב יוכל לנצל רק בערך 3G מתוך ה-4G.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר אז יש לdell רק את דגם 1525 שהוא מתאים לו?לגבי הזיכרון מה עדיף לקחת כבר עכשיו 4 למרות שאני לא מאמין שהוא יתקין עכשיו מע' הפעלה 64ביט או שכבר עדיף להעלות ל3 ג'יגה וזהו.לא הבנתי שם את הקטע של הדיסק קשיח ה250 יותר זול ב400 ש"ח מה- 160 ג'יגה רק בגלל המהירות? לגבי ההנחה אני לא יודע מה ומאיפה אבל הוא אמר לי שהוא יכול רק dell.שוב תודה על העזרה.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אולי עדיף הקונפיגרציה הזו:http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htmאם הוא מתכנת הוא בטח לא אוהב שכופים עליו מערכת הפעלה מסויימת.כאן ניתן לבחור איזה צבע שבא לך (הלבן, חום והירוק דיי יפים).המעבד אולי קצת חלש יותר אבל בקטנה. סה"כ ההיא עם המערכת הפעלה אולי משתלמת יותר, השאלה באיזה מחיר הוא משיג בסוף.כאן למשל במקום להוסיף 450 ש"ח לכונן 250GB הייתי קונה כזה חיצוני של 2.5", ב-KSP ה-250GB של WD עולה 400 ש"ח וככה יש לו 400GB שזה יותר נחמד.באשר לזיכרון לדעתי ה-4GB מיותר אבל איך שבא לו.בסכום דומה הוא יכול לקחת את ה-Vostro 1510, שיותר מתאים כ"נייד" - קצת קליל יותר, והמסך שלו מט לא מבריק, ככה שהוא לא סובל מהשתקפויות.http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510-Nvidia.htmהוא גם כולל כרטיס מסך 8400GS אם התחשק לו להריץ משחק או שניים.חסרון לעומת ה-1525 מגיע ללא HDMI אם הוא רוצה לחבר ל-LCD/פלזמה דיגיטלית (למרות שאפשר לחבר אנלוגית).
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר אולי עדיף הקונפיגרציה הזו:http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htmאם הוא מתכנת הוא בטח לא אוהב שכופים עליו מערכת הפעלה מסויימת.כאן ניתן לבחור איזה צבע שבא לך (הלבן, חום והירוק דיי יפים)........אחי תודה רבה העברתי לו את הנתונים ונראה לי שהוא העדיף את המחשב השני : Vostro 1510רק שהוא יקח את הארד דיסק של ה- 160 בינתיים בגלל המהירות, אמרתי לו שזה מספיק בינתיים ואם הוא באמת יצתרך הוא יקנה הארד דיסק חיצוני כמו שהצעת .שוב תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.