פורסם 2008 ביולי 1617 שנים ליותר מחצי מהסרטים אני מקבל או file format not supported או data is corrupted.ואני כן הפעלתי את אופצית ה-transcode ומחשב שלי מספיק חזק בשביל לעשות את זה בזמן אמת.אני צריך המלצה לתוכנה אחרת, רצוי אחת שעובדת, שיודעת לעשות transcode רק כשצריך ורק לפורמט שה-PS3 מכיר, רצוי אחת גם שיודעת להכניס כתוביות לסרט.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים כדי להכניס כתוביות לDIVX נתנו פה תוכנה שעושה את זה בלי TRANSCODE בפורום שאתה יכול לחפש (מוסיפה אותן מSRT לתוך הקובץ AVI ואז אפשר לבחור את זה מהתפריט בPS , כמו כתוביות לסרט)לי TVERSITY מתאים לכמעט כל הסרטים בלי בעיה.אבל יש גם את נרו HOME.ליביו
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים כדי להכניס כתוביות לDIVX נתנו פה תוכנה שעושה את זה בלי TRANSCODE בפורום שאתה יכול לחפש (מוסיפה אותן מSRT לתוך הקובץ AVI ואז אפשר לבחור את זה מהתפריט בPS , כמו כתוביות לסרט)לי TVERSITY מתאים לכמעט כל הסרטים בלי בעיה.אבל יש גם את נרו HOME.ליביועל איזו תוכנה אתה מדבר?אני מחפש כזו בנרות
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.phpתעשה חיפוש של בדיוק דקה בפורום תמצא.פועל גם עם כתוביות בעברית.ליביו
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים חשבתי אולי יש לך כבר לינק בשלוף ותחסוך לי את החיפוש (מה שקרה באמת...),בכל מקרה, גאוני שהוא לא מקודד את הסרט מחדש אלא רק מוסיף עליו "Track" של כתוביות.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אני הבאתי את התוכנה, שמח שאהבתם אותה (:.בכל מקרה אני משתמש בTversity והיא מעולה, באחת האופציות שלה יש לבחור שאתה משתמש בPS3, תנסה את זה אולי זה יקודד לקבצים שהPS3 "מכיר".
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים לא עובדת לי התוכנה...מסיימת. יוצרת קובץ חדש, גם יש "Track" של כתוביות, אבל כשאני בוחר בו הוא לא מראה לי אותו.ניסיתי רק לראות את זה על המחשב עד כה.אני אנסה להעתיק את זה ל PS3, אולי תהיה לי יותר הצלחה שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.