פורסם 2008 ביולי 1617 שנים שלום,אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט...לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה?תודה.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר כן... באוורסט..תגיד זה יכול להיות אולי בגלל שאני עכשיו משתמש בגרסת אוורסט ממש טיפה יותר חדשה מהקודמת (4.20 ועכשיו 4.50) ?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים לא שידוע לי.אלא אם כן אוורסט לא הצליחה לקרוא את טמפ' הדיודה (diode) בגרסא הקודמת.הטמפ' בזמן מאמץ גם כן עלתה?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר במאמץ גדול עוד לא בדקתי אבל במאמץ קטן היא כן עלתה..למה שלא תעלה בזמן מאמץ?ותיראה מה הכי מוזר..הטמפ' של הכ.מסך ב-MEMORY וב-AMBIENT הם 43-45 ולעומת זאת הכרטיס מסך הטמפ' הראשית היא 57 עכשיומוזר..
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים פותח התרד ..תשווה את הטמפ' בין RIVA TUNER/GPU-Z/EVEREST ותראה +- מה הקריאות..
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים hardware monitoring (איקון ימני) דרך customize ל-target adapter מהעמוד הראשי.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים את הניטור לפני הפירמוט ביצעת סמוך לפירמוט, או שאתה מדבר על תקופה של שבועות וכדו'? (לפני הפירמוט)
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר אם הבנתי את השאלה שלך אז הטמפ' הייתה לפני נגיד גג 50... אחר כך המחשב לא היה פעיל שבוע וחצי ואז פרמטתי ישר את המחשב ואחרי הפרמוט הכרטיס היה על 57-60...וכמו שאמרתי המאוורר היה על אותו RPM.. וכל המאווררים במחשב פועלים כמו שהיו פועלים לפני הפרמוט.עריכה:בדקתי עכשיו את הכרטיס במאמץ מלא והטמפ' הגיעה ל-82 מעלות!!!!! מה לעשות?!?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.