עבור לתוכן

לאנשים שמבינים בכרטיסי מסך -עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב יחסית ישן עם כרטיס מסך של

GEFORC 5200 של NVIDIA

ואני מעונין לשדרג אותו ,וחשבתי לשדרג ע"י החלפה של הכרטיס שלאחד מסדרות 8600 מאותה החברה

האם זה אפשרי?האם לוח האם תומך בו (בהתחשב בעובדה שה5200 כן עובד טוב עליו) והאם שינוי זה שווה משהו?

ואם כן האם פעולת ההחלפה קלה ? או שאני צריך איש מחשבים בשביל זה

(בנושא הגדרות)

עזרו לי (כי יש לי בן שלוחץ עלי)

תודה יוסי

פורסם

יוסי אנא עדכן תקציב בכותרת בבקשה וכמו כן אנא בדוק בבקשה דגם/יצרן הלוח אם שלך שנוכל לעזור יותר...

פורסם

הלוח שלך מיושן הוא תמוך בAGP, תפרט קצת מה התקציב שלך?

למיטב זכרוני אין 8600 לAGP

פורסם

ראשית חוכמה, עדכן את כותרת הדיון בהתאם לכללי-הפורום (ובכלל - הנושא נראה לי מתאים יותר לדיון בפורום "כרטיסי מסך" ושות', מאשר לכאן).

פורסם

זה לא יעזור לו אם יש לו מחשב חלש, וכנראה שיש לו כזה.

פותח הדיון, תן תקציב לכרטיס+מפרט מלא.

פורסם

זה לא יעזור לו אם יש לו מחשב חלש, וכנראה שיש לו כזה.

פותח הדיון, תן תקציב לכרטיס+מפרט מלא.

לא אמרתי שזה יעזור לו פשוט התפלאתי מאוד למצוא שכן יש כרטיסים מתקדמים (טוב, כבר לא כ"כ, אבל עדיין חדיש) שנמכרים בתושבת AGP

ואם יש 3850 בAGP חייב להיות איזה יצרך שעשה 8600 לAGP

*עריכה*

שימו לב ל

http://www.theinquirer.net/en/inquirer/news/2007/02/22/nvidia-plans-directx-10-cards-for-agp-slot

פורסם

יוסי, בלי מפרט מחשב מלא שלך (לוח, מעבד וזכרון) יהיה לא מקצועי להמליץ לך על כרטיס מסך כלשהו..

ציינת שהמחשב די ישן ולפי הכרטיס מסך הנוכחי שלך ניתן להסיק לגבי הגיל שלו ומכך גם לגבי גיל המעבד , הלוח ושאר הרכיבים..

לכן, לפי דעתי יהיה מיותר להחליף לו כרטיס מסך מפני שהמחשב עצמו יהווה מעין "צוואר בקבוק" למערכת וזה לא ממש ישנה לו איזה כרטיס מסך יושב עליו..

אבל, תן מפרט ואז נהיה יותר חכמים ונוכל לתת לך המלצה יותר מדוייקת..

עד אז הדיון הזה די מיותר..

שחר

פורסם

לא אמרתי שזה יעזור לו פשוט התפלאתי מאוד למצוא שכן יש כרטיסים מתקדמים (טוב, כבר לא כ"כ, אבל עדיין חדיש) שנמכרים בתושבת AGP

ואם יש 3850 בAGP חייב להיות איזה יצרך שעשה 8600 לAGP

*עריכה*

שימו לב ל

http://www.theinquirer.net/en/inquirer/news/2007/02/22/nvidia-plans-directx-10-cards-for-agp-slot

שים לב לתאריך בלינק שנתת, זה ממש ישן.

ואם אני לא טועה יש 3650/3450 בAGP, כל כרטיס אחד יסורס לחלוטין ע"י המערכת שלך. [אני מניח, פשוט כי היא ישנה מאוד]

פורסם

חחחחחחחחחח

מצד שני גם ה8600 כבר עתיק...... :xyxthumbs:

פורסם

אני עם CELERON ולוח תומך AGP.... אז קניתי לי RADEON 2600 HD PRO שעם אוברקלוק קל נותן אותם ביצועים כמו ה8600 של NVIDIA ולפי ידיעותי (תקנו אותי אם אני טועה) הוא גם צורך פחות חשמל ועולה פחות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים