עבור לתוכן

כמות FPS עם הגדרות פילטרים גבוהים על רזולוציה של 1024x1280 ?

Featured Replies

פורסם

ברשותי מסך 17'' ומשתמש ברזולוציה של 1024x1280,

השאלה היא לאיזה כמות FPS אפשר להגיע עם 4850 ברזולוציה הזו כשהפילטרים הם על ההגדרות הכי גבוהות שיש, בקרייסיס :s05:

יש איזה בנצ'ים שאפשר לראות ?

תודה מראש :yelclap:

פורסם

אני מריץ על VHIGH עם X4 AA.

אבל יש לי 4870. אני מניח שגם לך זה ירוץ על זה בערך ב-25-28 FPS (אצלי זה לרוב 30 +-)

פורסם
  • מחבר

ואתה רואה תמונה חלקה? או שיש מקום לשיפור ?

פורסם

חללללללללק חלללקקק..

וזה שהכל הכל על VHIGH, הרבה מזה מיותר, ב-HIGH אני מקבל לקראת ה-40-50 נדמה לי, לא זוכר כבר...

בעקרון אני משחק על 1366X768, שזה קצת יותר קטן מ-1280X1024, אז אולי תצטרך לשים 2AA, חפיף

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :yelclap:

פורסם

זה לא תלוי רק בכרטיס מסך.

נכון , לכרטיס מסך החשיבות הגבוהה ביותר, אבל יש גם מעבד וזכרון שנכנסים פה לתמונה..

לכן, אצלי למרות שיש לי 4850 אני לא יכול לשחק בקרייסיס של HIGH חלק. יש תקיעות מעצבנות כאלו כל כמה שניות (בינהן רץ יחסית חלק) , שלא לדבר על תחילת כל שלב שלוקח לו איזה דקה להתאפס על עצמו עד שהוא טוען את כל הטקסטורות וכל שאר דברים שהוא צריך להעלות לזכרון..

המשחק אולי "שחיק" אבל לא חלק..

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש,

מתכנן E8400, שלא נראה לי שאמור לעשות בעיות לפי מה שהבנתי מאנשים בפורום

פורסם

זה לא תלוי רק בכרטיס מסך.

נכון , לכרטיס מסך החשיבות הגבוהה ביותר, אבל יש גם מעבד וזכרון שנכנסים פה לתמונה..

לכן, אצלי למרות שיש לי 4850 אני לא יכול לשחק בקרייסיס של HIGH חלק. יש תקיעות מעצבנות כאלו כל כמה שניות (בינהן רץ יחסית חלק) , שלא לדבר על תחילת כל שלב שלוקח לו איזה דקה להתאפס על עצמו עד שהוא טוען את כל הטקסטורות וכל שאר דברים שהוא צריך להעלות לזכרון..

המשחק אולי "שחיק" אבל לא חלק..

תשמע אחי אתה על 1GB זכרון... לדעתי זו הבעיה היחידה ולא המעבד שלך =/

פורסם

נכון, אם כי גם מעבד חזק יותר עוזר להוסיף עוד FPS..

בכל מקרה לא נסחתי כל כך טוב מקודם את המצב בפועל של המשחק אצלי -

המשחק רץ חלק (מאד אפילו) על HIGH ב 1280X1024 ללא FSAA.. אך הבעיה היא בתחילת כל שלב שמעלים הרבה טקסטורות ואת כל המפה וכו'.. אז יש תקיעות רציניות וגם כאשר יש המון אקשן ופיצוצים - שוב תקיעות מטורפות.. ובגלל שזה קורה בכל הגדרות גרפיקה, אפילו על MED וברזולוציות נמוכות יותר, אני מניח שזה כנראה בגלל המעבד וזכרון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים