פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אממ אני חדש בנושא ואני רוצה לקנות לעצמי מכשירראיתי בכמה הודעות בפורום שדיברו על טבעת המוות רציתי לדעת מה זה אומרורציתי לדעת איך אפשר לקבל באן מXBOX live וקצת מידע על בעית ההתחממות בXBOXתודה מראש (:
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים 1) טבעת המוות היא תקלה שנגרמת כתוצאה מבעיית ההתחממות היום כל עוד אתה מקפיד לקנות את הגירסא החדשה הסיכוי שזה יקרה לך הוא נמוך מאודאתה יכול למצוא עוד מידע כאן : http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems2)אפשר לקבל באן אם אתה פורץ את הקונסולה (אסור לדבר פה על פריצות אז אני לא ארחיב)
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים ההתחממות תלויה בהרבה גורמים. את הבאן אתה יכול לקבל גם אם עשית מודינג מסויים (למשל התקנת מאוורר נוסף).
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אני מתכנן לקנות את גירסת הפרימיום היא טובה? היא מתחממת מהר?אתה צריך לוודא שאתה קונה 65NM.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים זה גרסא חדשה לצ'יפסט שיש איתו פחות סיכוי לקבל RROD (תסלחו לי אם יש לי טעות אני לא הכי מבין בדברים האלה)ובגלל שאתה גם תשאל איך יודעים מה זה מה (: אז אתה צריך לבדוק על הקופסא את המתח ולראות שהוא 175
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר אני מזמין מהאינטרנט את המכשיר ואין לי ממש יכולת להסתכל על הקופסא ולבדוק את המתחאיך אדע בוודאות שאני מזמין דגם עם 65NM
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר אממ אני רוצה AMAZON אבל אני עדיין לא סגור על זהאם יש לך הצעות לחברה יותר טובה אני אשמח לשמוע
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אני אישית הייתי מזמין מאנגליה מחנות שנקראת HMV.CO.UK שם קניתי את שלי ואני מדי פעם מזמין מהם משחקים
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר וביקשת מהם 65NM?או שהביאו לך ישראהה ובדקתי באתר הזה יוצא לי יותר יקר מאשר באמזון
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אז לך לאמאזון תאמת שאני קניתי שם בחנות ולא ידעתי אז על כל הקטע של הפאלקון וזה אז שלי לא פאלקון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.