פורסם 2008 ביולי 1517 שנים שלום כלוםרכשתי מחשב חדש לפני כ 3-4 חודשים..מפרט בצד.התחלתח לעשות OC לכ.מסך(בלי באמת לדעת איך עושים את זה ).בהתחלה התחלתי לעשות גמו שצריך והעלתי הת המהירויות לאט לאט..עד שנמאס לי והעלתי הכל למקסימום.לאחר הטעות המפגרת הזאת,המחשב התחיל להשתגע ועשיתי לו ריסטרט.מאז הביצועים של המחשב הם גחצי ממה שהיה לי קודם לכן(השוותי מול חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי)..כמו לדוגמא ב CSS אם יש לו 300 FPS,לי יהיה 180 FPS..גם רכשתי מסך 22" ואני בכלל לא יכול לשחק ברזולוצייה של המסך הזה בלל הביצועים הגרועים שלו..דיברתי ים החברה ממנה נרכש המסך והם אומרים שצריך לשלוח להם לבדיקות. הגיוני שהם יגידושאין שום תקלה במחשב ויחזירו אותו כמו שהוא ?תודה רבה מראש לעוזרים ! :-[
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אצלי כשהם בדקו הם אמרו שיש בעיה גם אני עשיתי OC והחליפו לי אגב איזה כרטיס מסך יש לך ?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים עשית OC..לא הלך..או קי עכשיו הכל בסטוק כרגיל ?לחבר שלך יש אותו מסך ?ולמה אתה לא יכול לשחק ברזולוציה של המסך ? אתה לא יכול לשנות בדרייברים ?כמו כן תבדוק אם אופציית V-SYNC פועלת במשחק..אם כן תבטל אותה (למרות שלפני הFPS שציינת היא מבוטלת)...
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר עשית OC..לא הלך..או קי עכשיו הכל בסטוק כרגיל ?לחבר שלך יש אותו מסך ?ולמה אתה לא יכול לשחק ברזולוציה של המסך ? אתה לא יכול לשנות בדרייברים ?כמו כן תבדוק אם אופציית V-SYNC פועלת במשחק..אם כן תבטל אותה (למרות שלפני הFPS שציינת היא מבוטלת)...עשיתי OC(בצורה לא נכונה),לא עבד ועשיו הכל בסטוק.אצל חבר שלי היסתכלתי עם הרזולוציה ולא על המסך..אני יכול לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך , אבל אין לי FPS ברזולוציה הגבוהה הזאת ולכן אני לא יכול לשחק.אין סנכרון אנכי..
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר הרצתי ויצא לי בסביבות 13 אלף..שזה אמור להיות סבבהאבל במשחקים אני לא יכול לשחק מרוב שזה גרוע..יש לי חצי מה FPS שישלחבר שלי ויש לו מחשב כמו שלי..
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים בזמן האחרון שמעתי על יותר מדי מקרים עם 8800GT (באופן די מפתיע, של ג'יגה בייט)שפתאום "בבום" הביצועים ירדו דרסטית. פשוט דפקט בסדרה.אגב, המאוורר שלו על הפנים, ולא מומלץ לבצע אוברקלוק בלי להחליף את כל הגוף קירור לפני כן.בנוגע לבעיה, שלך, פנה לחנות אין לך מה להפסיד.נסה לפני זה לעשות ניקוי יסודי עם אוויר דחוס, לך תדע.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר הקירור של זלמן דווקא מצויין,לא יורד לי עולה לי מעל 67 אחרי מבחן מאמץ..[br]פורסם בתאריך: 15.07.2008 בשעה 23:36:18החזרתי את התדרים של המעבד ל 2.4 ואלה התוצאות :ממש עלוב.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים זה לא עלוב...זה הציון +-...בגדול יש דרייברים ..3DMARK וכו..כולם מראים שהכול בסדר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.