עבור לתוכן

אני רציתי את ה-Q6600 המוכר המליץ לי על E8500..האמנם המוכר צודק??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול איזה מעבד יותר טוב לשימוש לעריכה מוזיקלית והפעלת תוכנות מוזיקה הנשענות ישירות על ביצועי המעבד.

חשבתי לקנות את ה-Q6600 אבל אחד המוכרים שאיתם שוחחתי אמר לי שכדאי לי לקחת את ה-E8500 .הוא אמר לי שאמנם

הוא 2 ליבות ולא 4 כמו ה-Q6600 אבל הוא יותר טוב מבחינת ביצועים ובשביל להפעיל תוכנות של מוזיקה הוא יהיה הרבה יותר טוב.

אני לא יודע אם להאמין לו...אחרי הכל זה 4 ליבות וזה 2 ליבות.מה דעתכם בעניין?

אגב כבר קניתי לוח אם: ASUS P5K PREIMUM מחבר ,במצב חדש.זכרונות אני כנראה אלך על קורסייר 2GB 800MHZ CL4

כרטיס מסך אני אביא משהו הכי פשוט..מה שנשאר לי זה רק המעבד..צריך את עזרתכם בעניין.

בתודה מראש

שי

פורסם

דבר ראשון הE8500 יותר יקר מהQ6600.

ותוכנות עריכה משתמשות בריבוי ליבות לרוב, אז מרובע ליבות יהיה עדיף.

פורסם

אם אתה מפעיל כמה תוכנות למוזיקה במקביל, או תוכנה שיודעת להשתמש בכמה ליבות, אז הQ6600 יהיה הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הE8500 יותר יקר מהQ6600.

ותוכנות עריכה משתמשות בריבוי ליבות לרוב, אז מרובע ליבות יהיה עדיף.

האמת היא שהשיקול הכספי לא ממש מפריע לי.אני רוצה להצטייד במחשב שיישאר איתי 3 שנים לפחות.

אז אתה אומר מה שגם אני חשבתי..מרובע ליבות יהיה יותר טוב מאשר כפול ליבה.

לא יודע..המוכר הסביר לי שהתדר שעון בכפול יותר מהיר כמעט פי 1.5 מאשר המרובע ולכן הוא יותר יקר וגם יותר טוב..

פורסם

אם כבר אז כבר...

במידה ואכן תלך על 4 ליבות וכסף לא מהווה בעיה, עדיף הQ9450 לשימושים כמו שלך. או Q9300 שהוא קצת יותר נחות וגם יותר זול.

פורסם

המוכר צודק. ברוב השימושים תדר השעון הגבוה יותר של הכפול יתן לך ביצועים עדיפים.

כמו שהחבר'ה הציעו אתה מוזמן לקנות Q9300 שיכסה אותך מכל הבחינות.

פורסם

ציטוט האמת היא שהשיקול הכספי לא ממש מפריע לי.אני רוצה להצטייד במחשב שיישאר איתי 3 שנים לפחות.

לדעתי במחשבה לטווח ארוך עדיף ללכת על QXXX ,אולי תוכנות sonar neundo CUBASE ואחרות יתמכו במרובעי ליבות בעתיד,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים