פורסם 2008 ביולי 1417 שנים התחדשתי לי בPS3, והייתי מעוניין לקבל המלצות למשחקיםכעיקרון- הכל הולךמלבד PRO, האם ניתן להשיג כבר טקן 6?, מה עם GTA4, מומלץ?שאלה נוספתאם אני אחבר את הקונסולה לרשת האלחוטית בבית שלי, האם יש דרך כלשהיא שהקונסולה תוכל לגשת לכונן הרשת שלי ולפתוח משם קבצים?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים תקנה GTA4, BF:BC, זה כיף ויש לי אותם ואם אתה תחבר דרך הרשת האלחוטית יש אפשרות עם תוכנה מסוימת לגשת להארד דיסקים ולהוריד קבצים לPS3 שלך. או אם אתה רוצה סרטים ושירים אז דרך media server. ותתחדש
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים Warhawk משחק אדיר.אתמול עשינו Split Screen של שלושה חברים (שניהם עלי) והיה כיף לא נורמלי.למרות שאני שוננאאאאאא Split Screen.אני לא יודע מה אנשים מתלהבים מזה כ"כ...
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים משחקים שאני משחק ואהבתי: GTAIV ARMY OF TWO PAIN STARDUST HD יש עוד רבים וטובים - אני יכול להמליץ רק על מה שעבר אצלי תעשה מה שאני עשיתי, תיכנס ל PSN, תוריד דמואים ותתנסה בעצמך, הכי טוב.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים Pain נראה לי משעמם תחתממליץ מבחינת משחקי PSN על Stardust ועל Pixeljunk Monsters
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים כן ויש לו גם Trophies (לא XMB Trophies אלא In Game Trophies).זה דיי ממכר לכמה שעות הראשונות אחרי זה, רק להעביר את הזמן.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים משחקים שאני משחק ואהבתי: GTAIV ARMY OF TWO PAIN STARDUST HD יש עוד רבים וטובים - אני יכול להמליץ רק על מה שעבר אצלי תעשה מה שאני עשיתי, תיכנס ל PSN, תוריד דמואים ותתנסה בעצמך, הכי טוב. איך ARMY OF TWO במולטי?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים Unchartedהוא בלעדי ל-PS3 (וזה חבל... :-\).זה משחק מעולה מכל הבחינות - מומלץ!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.