פורסם 2002 בפברואר 723 שנים יש לי ווינדוס אקס פי והוא זיהה שהמודם שלי הוא:Generic SoftK56האם זה הגיוני..?ומאיפה אני יוכל להוריד דריבר לזה?תודה....
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים למה שזה לא יהיה הגיוני?והווינדוס זיהה אותו בתור מודם ג'נריקכך שאם הוא עובד אתה לא צריך דרייברים
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים ג'נריק זאת לא חברה...זה מן שם כלליזאת אומרת שווינדוס התקין את הדרייברים שלו
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים בתקליטון/תקליטור הדרייבר שקיבלת עם המודם, תוכל למצוא קובץ קריאה כלשהו -אשר בו ימצא אתר החברה.משם תוכל להוריד את הדרייברים המותאמים והחדשים ביותר למודמך הענו.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מחבר אוקיי בתקליטון זה היה של קומפאק אז כבר יש לי תחברה.. ;D עכשיו יחפשתי באתר שלהם דריבר כללי למודמים שלהם ולא מצאתי... מה לעשות!? נ.ב. ההתקנה שיש בתקליטון מיועדת לווינדוס 95 ולא לאקס פי... ולא היה שם קובץ קריאה
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מה האתר של ג'נריק? אני רוצה להוריד דריבר חדש.. :lol: קרעת אותי למה אתה צוחק עליו שהוא לא יודע מה זה ג'נריק? בזמן שאני פה יצא לי לראות שאתה לא יודע מה זה LED, לא ראיתי שמישהו צחק עליך אז מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך!
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מחבר אני מצליח אבל אני חושב שאם אני ישים דריבר מעודכן המהירות תגיד ל5 כמו במחשב השני ולא ל4 ו3..
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים אני מצליח אבל אני חושב שאם אני ישים דריבר מעודכן המהירות תגיד ל5 כמו במחשב השני ולא ל4 ו3..לא נראה לי, אני חושב שהיכולת של חלונות לזהות מודמי PCI מבוססי תוכנה ללא כל בעיה זה דווקא משהו חיובי, כי קשה מאוד למצא דרייברים למודמי קבר שבד"כ באים מחברות עלומות שם או של יצרנים גדולים שאפילו לא תורחים לספק את הדרייברים עבורה(אני מדבר על קומפאק ניורון וכו').
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מה האתר של ג'נריק?אני רוצה להוריד דריבר חדש.. קרעת אותי אם לא הייתי קורא את התגובות לא הייתי מנחש בחיים שזה לא היתה בדיחה!
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים יאללה תפסיקו להתלהב! אז מה אם הוא לא ידע מה זה גנריק!!!!אין בנאדם שיודע הכל...ועל כל אחד אפשר ליצחוק כי הוא לא יודע משהו!! אז חאללאסססס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.