עבור לתוכן

קריסות של המחשב בגלל 4870 רותח

Featured Replies

פורסם

שידרגתי את הלוח,כרטיס מסך,מעבד.

המפרט:

DFI LANPARTY DK X48-T2RS

ספייר 4870

Q9450

ארבע סלוטים של ג'יגה כ"א של זיכרון של ST 80MHZ

CORSAIRT HX620W

AUDIGY 2 ZS

ויסטה 64 ביט.

לאחר השידרוג היום כל הזמן יש לי מסכים כחולים,אני כבר לא יודע מה לעשות.

כל הדרייברים מעודכנים.

צירפתי קובץ ובור את כל ה-DUMPS

אשמח לעזרה.

אגב יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם ובגלל זה הכל קורס ?

איך אני בודק את הטמפ' שלו ?

עריכה:

עוד משהו שקורה לי הוא פתאום המחשב כאילו נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל בפול עוצמה (המון המון רעש) אבל המחשב נשאר כאילו מכובה כי יש מסך שחור והוא לא עולה אבל המאוורר של ה-4870 ממשיך לעבוד בפול עוצמה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. התקנת את מערכת ההפעלה מחדש ?

2. תבדוק גירסת ביוס...

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך רותח ?

הסתכלתי ב-CCC והוא היה על 78 מעלות.

איך אני עושה עם הפרופילים שאנשים הזכירו פה בפורום על המאוורר של הכרטיס מסך ?

עריכה:

התקנתי שוב ושוב את המערכת הפעלה וזה לא עזר,עדיין מסכים כחולים גם במהלך ההתקנה וגם אחרי

התקנתי את הכרטיס הקודם רק בשביל להיות בטוח ושום מסך כחול

זה כנראה הכרטיס מסך החדש

מה עושים ? עוד מישהו נתקל בכזאת בעיה ?

פורסם

התקנה מחדש של מערכת הפעלה לא תעזור במידה ובעייה היא חומרתית ולא תוכנתית.

באיזה טמפ' הכרטיס החדש ששמת?

את מהירות המאוורר שנה בעזרת http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=118 ובדוק אם הבעייה ממשיכה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה,אבל בכל מקרה ליאזה מהירות הייתם ממליצים לי לשים ב-DEFAULT ?

ולמה קרה לי כבר כמה פעמים שפתאום המסך נהיה שחור,המחשב ממשיך לפעול,הוא לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל על הכי מהר,פול עצמה והמסך נשאר כמו שהוא והמאוורר ממשיך לעבוד על הכי מהר ?

מה עושים ?

כבר החלפתי את הכרטיס מסך וזה כבר השני שלי

פורסם

תן לי להבין, שמת כרטיס מסך ישן והכל עבד בסדר והבעיה תוקנה.

מימשת אחריות והחליפו לך את הכרטיס מסך (לאותו דגם כנראה) והבעיה חזרה? אולי זה משהו עם דרייבר? אני חושב שיש לו חיבור נוסף לחשמל מהספק, דאגת לחבר אותו?

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו שאמרת,בכרטיס ישן זה בסדר וב-4870 יש לי בעיות,וכן החליפו לי לאותו דגם

חיברתי את הכרטיס לספק,יש בכרטיס 2 חיבורים ושניהם מחוברים

אגב הכרטיס של ספייר

פורסם

בטוח החליפו לך אותו?

תנסה לבדוק עוד משהו, תתקין דרייבר מכאן:

http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-8.7-Beta-Vista-32|64-bit-download-1982.html

הבעיה שהדרייבר בטא, אני לא עקבתי אחרי זה, אבל ככל הנראה אין דרייבר אופטימלי לכרטיס המסך. מקודם השתמשת בדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך?

גם הכרטיס קצת חם, תשתמש בתוכנה Rivatuner כדי לגרום למאוורר להסתובב מספיק מהר שהחום במצב Idle יהיה נמוך יותר.

פורסם
  • מחבר

בטוח החליפו כן.

בכרטיס הראשון היו לי המון מסכים כחולים עכשיו אין לי מסכים כחולים אבל קריסות,מה שקורה זה שפתאום המסך נהיה שחור,המחשב ממשיך לפעול,הוא לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל על הכי מהר,פול עצמה והמסך נשאר כמו שהוא והמאוורר ממשיך לעבוד על הכי מהר.

התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר הרשמי של ATI ובקשר למהירות של המאוורר שיחקתי עם הקבצי XML ושמתי את המאוורר על 45 אחוז

פורסם

אה אז החליפו ועדיין יש בעיות. אולי החליפו לך בפגום/משוקם? נשמע מוזר אבל קרה לי עם סורק של Epson שהחליפו פעמיים וגם בפעם השלישית היה פגם... אז קח בחשבון שזה יכולה להיות הבעיה.

הקריסות קורות בזמן מנוחה? בזמן גלישה? בזמן משחקים? וכשזה קורה, המחשב עצמו נתקע או עובד (לדוגמה מוזיקה ממשיכה לעבוד וכו')?

פורסם
  • מחבר

הקריסות קורות בזמן התקנה של דברים בד"כ.

בכרטיס הראשון היו לי מסכים כחולים אחרי שהחליפו לי עכשיו אין לי (לבנתיים) מסכים כחולים אבל מה שקרה זה כמו שכבר הסברתי שפתאום המסך מחשב הופך שחור או אפור,המחשב לא נכבה אלא עדיין פועל והמאוורר של הכרטיס מסך עושה מלא מלא אבל מלא מלא רעש,אני מתאר לעצמי שהוא עובד ב-100% כי זה באמת נשמע כמו איזה מכונת כביסה וזהו המסף נשאר שחור (הוא דולק) ולא קורה כלום רק רעש.

משחקים עדיין לא ניסיתי ובקצב הזה אני מפחד בכלל מלנסות להתקין...

אגב איזה תוכנה מומלצת לבדיקת יציבות של הכרטיס מסך ? אולי 3DMARK ? היא חינמית ?

פורסם

תדליק מוזיקה ותנסה לשחזר את הבעיה, כי אם המוזיקה מנגנת אז כנראה שזה הכרטיס מסך שוב עושה בעיות, אם לא אז מדובר בדברים אחרים... אולי זיכרון פגום או אפילו ספק שמזייף (אני יודע שהוא טוב... אבל קורה), תנסה להדליק רק עם כרטיס זיכרון 1 ואם המחשב קורס תשים כרטיס אחר, אם שוב קורס תשים ב-Slot אחר, צריך כנראה לעשות ניסוי וטעיה למצוא מה גורם לכל זה... (אגב הלוחות צריכים להוציא אות שמע כשהזיכרון לא טוב).

אגב כשאתה שם את הכרטיס מסך הזקן, הכל עובד טוב וגם הבעיה של המסך השחור לא מתרחשת?

פורסם
  • מחבר

עם הכרטיס מסך הישן הכל טוב (לא ממש ישן - 8800GTS תן כבוד)

פורסם

עם הכרטיס מסך הישן הכל טוב (לא ממש ישן - 8800GTS תן כבוד)

נותן כבוד ובשמחה אקח לך אותו... יש לי כולה 8600GT...

תראה עם מה שהולך אצלך אז אלה הסיבות שאני רואה: דרייבר, בעיה בכרטיס עצמו (או התחממות), בעיה בספק (כי הכרטיס זולל יחסית ואולי הוא לא מסוגל עליו).

אין לי הסבר אחר.

פורסם
  • מחבר

זה קרה לי שוב מקודם שפתאום המסך נכבה והפעם לא שמעתי את הכרטיס מסך כמו מקודם אבל גם הרצתי 3DMARK וכלום לא קרס אז אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות.

זו התוצאה שקיבלתי - זה אומר משהו ?

עריכה :

כמו שאמרתי ה-3DMARK עבר בשלום והטמ' לפי ה-CCC היא 55 במנוחה בערך (החדר שלי חם) - שמתי את המאוורר על 45%

אבל איך שבאתי להתקין את הדרייבר החדש הבטא קצת אחרי ההתחלה שוב קריסה והמאוורר פועל חזק כמו שאמרתי כבר מקודם.

נראה לי שיש פה איזשהי בעיה אחרת.

בנתיים הספקתי להתקין את הדרייבר הבטא ואני מקווה שאולי יהיה לזה כבר סוף.

61703695vy7.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים