עבור לתוכן

פינגים מגיהנום במשחקי רשת

Featured Replies

פורסם

האם אני היחיד שיש לו בעיה עם משחקי רשת? הפינגים מטורפים, אני מרגיש כאילו אני משחק על שרת בארצות הברית דרך ממסר מבסיס הירח של Dr.Evil...

אני לא צוחק ב-BF:BC (בדמו) אני יכול ללכת לרכב, להיצמד אליו ולקבל את ההודעה 'לחץ X כדי להכנס' רק אחרי שניה שתים, זה מגוכח. ב-GTA4 אותה בעיה. בשבועיים +/- שיש לי את ה-PS3 אולי פעמיים זה עבד בצורה נורמלית, ובהתחשב שזו קונסוליה ולא ממש מרגישים פינג גבוהה (כי אי אפשר לכוון בכל מקרה), אז זה בכלל זוועה. בנוסף גם כל הזמן יש התנקויות מ-PSN.

אני משתמש ב-WiFi עם WPA2-PSK כאשר הראוטר שלי הוא WRT54GL עם קושחת Tomato 1.13 .

פורסם

אין אצלי התנתקויות מה- PSN. היו קצת פעם.

וב BF:BC המלא שיש לי גם אצלי זה כותב אחרי 2 שניות לחץ עיגול בשביל להיכנס. (עיגול לא איקס חחח...)

ובGTA4 גם יש לי קצת בעיות פינגים. וזה די מעצבן..

פורסם

נסה לחבר את המודם ישירות לקונסולה ללא הראוטר ובדוק מחדש איך הMP זז.

פורסם

תאמת שאצלי זה עובד לא רע בכלל, בכל המשחקי אונליין שלי, BF GTA GH TEKEN WARHAWK אין לאגים בכלל.. הכל עובד מעולה.

אפילו בGH שזה משחק מוזיקה וצריך דיוק גבוה מאוד אין לאגים בכלל ואף פעם לא נתקלתי בתופעה של הגיטרה נתקעת או זזה לאט מדי או מהר מדי .

פורסם
  • מחבר

זה שזה כותב בדיליי זה סימפטום של הבעיה ולא הבעיה עצמה, מן הסתם. גם אם אני אלחץ ברגע שאני מגיע לרכב, עדיין יקח שניה שתיים עד שהוא יכנס...

פורסם

האם אני היחיד שיש לו בעיה עם משחקי רשת? הפינגים מטורפים, אני מרגיש כאילו אני משחק על שרת בארצות הברית דרך ממסר מבסיס הירח של Dr.Evil...

אני לא צוחק ב-BF:BC (בדמו) אני יכול ללכת לרכב, להיצמד אליו ולקבל את ההודעה 'לחץ X כדי להכנס' רק אחרי שניה שתים, זה מגוכח. ב-GTA4 אותה בעיה. בשבועיים +/- שיש לי את ה-PS3 אולי פעמיים זה עבד בצורה נורמלית, ובהתחשב שזו קונסוליה ולא ממש מרגישים פינג גבוהה (כי אי אפשר לכוון בכל מקרה), אז זה בכלל זוועה. בנוסף גם כל הזמן יש התנקויות מ-PSN.

אני משתמש ב-WiFi עם WPA2-PSK כאשר הראוטר שלי הוא WRT54GL עם קושחת Tomato 1.13 .

מה המהירות חיבור שלך ואיפה?

פורסם

אתמול בערב חוויתי לאגים ופינגים גבוהים במשחק BF:BC למשך רבע שעה

ביצעתי LOG OFF וחזרתי והבעיה נפתרה.

היתה התנתקות אחת (דווקא כשמצאתי מיקןם מעולה להד-שוטס :pissed: ) וזהו.

אני מחובר עם כבל ישירות לקונסולה ובסך הכל מרוצה מאיכות החיבור לרשת

יכול להיות שעדיף להתחבר ישירות עם כבל.

פורסם

ל BF יש בעיה ידועה של לאגים על ה PS3

פורסם
  • מחבר

מה המהירות חיבור שלך ואיפה?

4Mbps/400kbps

בזב"ל.

היה לי 60% עוצמת סיגנל, אני בספק אם זו הבעיה, אבל עכשיו העליתי את העוצמה של הראוטר ל 40mW (מ-15) ועכשיו יש 78% עוצמת סיגנל, נראה בערב אם המצב ישתפר...

פורסם

כמובן שזה קשור אחי...

60% זה נורא... גם 78%....

אני עובד על 100% והכל סבבה אצלי.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגביר עד 251mW, אבל זה נראה לי ישרוף את המגבר...

פורסם

אם יש לך בעיות lag זה לרוב בעית עומס אבל גם הwireless יכול להיות בעיה בגלל שהוא מחכה ליחס אות לרעש גבוה לפני שהוא שולח (מישהו מארכיטקטורה סיפר לי על זה). אני למשל עשיתי עכשיו פינג למחשב של אשתי שמחובר ב wireless-b עם פאקטים בגודל של 2048 וקיבלתי פינג בין 10 ל103 מילי שניות . לפי הקצב של 11mb/s זה היה צריך לקחת מינימום של 3 מילי שניות (זמן שליחה כפול 2) . כנראה שבגלל האופי של הרשת האלחוטית מקבלים ואריאציה גדולה מאוד. עשיתי פינג למדפסת שמחוברת קווית ב 100mbps והיא ענתה תוך 7ms יציב.

אתה יכול לעשות פינגים כאילו בבית שלך לבדוק אם יש ל PS3 שלך חיבור יציב

ping -l 2048 -n 10 זה מה שעשיתי אתה יכול לעשות ping -h כדי לקבל את כל האופציות.

פורסם

עצה שלי בנאדם, אני אכלתי את עצמי כבר כמעט איזה שנה בגלל בעיות פינגים ולאגים וכל מיני (היה לי גם בזקב"ל, בסוף נשבר לי, החלפתי ספק ל012 וסמייל וכל הבעיות נפתרו...

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שזה הספק, במשחקי רשת לאירופה יש לי 75-120 מילישניות פינג. השאלה היא איפה נמצאים השרתים, ב-GTA4 השרתים הם פרטיים, ואם לשפוט מנסיון ה-PS3 בוחר את ההכי גרוע מבניהם, אבל ב-BFBC זה שרתים של EA.

פורסם

שימו לב שבחוברת של BF:BC הם ממליצים לא לשחק מאחורי חומת-אש

ואם כן אז לפתוח את הפורטים הבאים:

3658 לחיבור P2P

6000 VOIP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים