עבור לתוכן

הורדה איטית עם ראוטר 3com

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי ראוטר 3com 100-75 אלחוטי האינטרנט עובד בסדר גמור והגם האינטרנט האלחוטי עובד טוב....

אבל יש לי בעיה בהורדה אני מוריד טורנטים מיוטורנט ואני לא מצליח להוריד יותר מ 35 קב....

ניתקתי את הראוטר וחיברתי את המודם ישרות למחשב ואני מוריד את אותו קובץ ב 94 קב לפי הפס רוחב שלי....

תגידו יכול להיות צריך להגדיר משהוא בהגדרות של הראוטר......אני לא מבין גדול בזה.....

עכשיו אני לא רוצה לעשות reset בגלל שאני לא יודע להגדיר את האינטרנט יש אולי משהוא שאני צריך לשנות

אם אתם רוצים תמונה מההגדרות אני יעלה לפה

תודה רבה לכם!!!

עריכה:יש לי Version 1.2.0..

פורסם

זה מוזר...

יש לי את אותו הראוטר, ואני לא מצליח לפתוח בו פורטים אבל אני מצליח להעלות ולהוריד ברוחב בפס שלי. (5 מגה)

אז תנסה לשחק עם ההגדרות אולי של החיבור או משהו, אז שתדע שהראוטר בסדר גמור :)

פורסם
  • מחבר

במה לשחק באיזה לשונית אם אתה יודע ואם אתה רוצה לדעת לפתוח פורטים זה ב firewall שם

אתם רוצים שאני יביא תמונה של איזה שהיא לשונית מההגדרות?

פורסם

תגדיר DMZ HOST לכתובת IP של המחשב שלך

פורסם
  • מחבר

תגיד וצריך לסמן ב וי את זה:

Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit)

ניסתי עם לסמן ובלי לסמן זה עדיין לא עובד....

פורסם

ראשית כל לא מומלץ להגדיר DMZ HOST כי מה שזה אומר זה שכל הפורטים פתוחים וכל תעבורה ברשת מגיעה למחשב שלך...לא בריא...כדאי יותר לפתוח פורטים בהתאם לתוכנת הביטורנט שאתה משתמש בה...אם אתה לא יודע איך לפתוח פורטים צור איתי קשר באי מייל yosihillel@gmail.com

פורסם

למה ליצור איתך קשר בדוא"ל? זה פורום פתוח והמטרה שלו היא לספק תשובות לכולם, כולל למי שיש לו בעיה דומה ויגיע לכן ע"י חיפוש.

כמו שנאמר, DMZ זה לא רעיון טוב, תפתח פורטים ספציפיים.

שים לב שללחץ SAVE לא מספיק, צריך אח"כ ללחוץ על APPLY ושהוא יבצע את האיתחולונציק של ה30 שניות. אחרת השינויים לא יכנסו לתוקף.

בכל מקרה כדאי לשדרג לקושחה החדשה (1.3), לי היא פתרה איזה שתי תקלות מעצבנות להופיעו לי לאחרונה.

פורסם
  • מחבר

תודה פתחתי פורטים לתוכנה......תגיד אם אני מתקין 1.3 הוא מאפס לי הגדרות?

פורסם

כן, חייבים להגדיר הכל מחדש.

זה מבאס טיפה, אבל סה"כ לוקח 5 דקות להגדיר הכל חזרה. פשוט צריך לרשום הכל לפני או לעשות צילומי מסך אם אין לך כוח לכתוב את כל הפרטים.

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שזה יעזור כי אני לא יודע ממש להתעסק עם זה דוד שלי הגדיר לי את זה

אין דרך אחרת לפתור תבעיה?

פורסם

אם ניסית את מה שרשמתי, לא עזר לך ואתה ממש רוצה לפתור את הבעיה, זה פחות או יותר כל מה שנשאר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים