פורסם 2008 ביולי 1417 שנים טוב, אז יש לי בעיה בזמן משחקים... המחשב קורס ומגיע למצב שהמאווררים והכל עדיין פועל, אך אין תמונה על המסך.. כדי להחזיר את המחשב לקדמותו צריך לכבות והדליק מחדש... עד עכשיו חשבתי שהבעיה היא בעיית טמפ' בכרטיס מסך, מפני שכבר הייתה לי בעיה דומה, אך התברר לי שלא.. הטמפ' בכרטיס בסדר.. 60 במנוחה ו74 בזמן הקריסה.. כנראה שהבעיה היא לא במעבד כי הרצתי בדיקת מאמץ למעבד ולא הייתה בעיה... כנראה שהבעיה גם לא בספק, כי המחשב ממשיך לפעול לאחר הקריסה... בעיקרון כל הסימנים של הקריסה מצביעים על בעיית כרטיס, אך איזה עוד בעיה יכולה להיות בכרטיס חוץ מבעיית טמפ'? הרי הכרטיס קורס רק במשחקים..מה אתם חושבים?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים בדקת את הזכרון RAM[br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 16:39:58אחי היקר הייתה לי בעבר הלא רחוק בכלל בעיה דומה מאוד .גם אצלי המסך היה נכבה והמאווררים המשיכו לפעול.כל החלקים שלי היו באחריות אז התחלתי בלהחליף כ.מסך המשכתי בלהחליף לוח+זכרונות ולבסוף גם את המעבד החלפתי .מסתבר שהבעיה היתה בסך הכל בספק
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר כרגע אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס או ספק אחר... בעיית זיכרון היא ריאלית במקרה הזה? אם כן אפשר תוכנה יעודית לבדיקת זיכרון?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר אין תוכנה קצת יותר קלילה מ-MEMTEST? והאם בטוח שזאת לא בעיית ספק? אני לא מאמין שזאת בעית זיכרון.. תודה
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר יש איזושהי תוכנה שתוכל לאמת לי את זה? שבזמן הקריסה תראה לי שינוי במתחים? עריכה: זה נראה לי תמוה שרק עכשיו התחילו הבעיות של הכרטיס עם הספק... כי עד עכשיו הכרטיס עבר יפה עם הספק... למה דווקא עכשיו החלו הבעיות? לא הוספו רכיבים כלושהם למחשב מאז שהכרטיס והספק עבדו טוב ביחד..תודה[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 12:52:07UP
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים אם אתה אומר שהוא ג'נרי אז בהחלט זה אפשרי שזה הספק. אבל תבדוק בMEMTEST שאין שום בעיות בזיכרון ואז תוכל להיות בטוח.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר לא נראה לי שזאת בעיית זיכרון... בכל מקרה, אני שואל עוד פעם, איך יכול להיות שפעם הספק והכרטיס עבדו טוב ועכישו לו?[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 15:38:06UP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.