עבור לתוכן

קריסות במאמץ גרפי

Featured Replies

פורסם

טוב, אז יש לי בעיה בזמן משחקים... המחשב קורס ומגיע למצב שהמאווררים והכל עדיין פועל, אך אין תמונה על המסך.. כדי להחזיר את המחשב לקדמותו צריך לכבות והדליק מחדש... עד עכשיו חשבתי שהבעיה היא בעיית טמפ' בכרטיס מסך, מפני שכבר הייתה לי בעיה דומה, אך התברר לי שלא.. הטמפ' בכרטיס בסדר.. 60 במנוחה ו74 בזמן הקריסה.. כנראה שהבעיה היא לא במעבד כי הרצתי בדיקת מאמץ למעבד ולא הייתה בעיה... כנראה שהבעיה גם לא בספק, כי המחשב ממשיך לפעול לאחר הקריסה... בעיקרון כל הסימנים של הקריסה מצביעים על בעיית כרטיס, אך איזה עוד בעיה יכולה להיות בכרטיס חוץ מבעיית טמפ'? הרי הכרטיס קורס רק במשחקים..

מה אתם חושבים?

פורסם

בדקת את הזכרון RAM[br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 16:39:58

אחי היקר הייתה לי בעבר הלא רחוק בכלל בעיה דומה מאוד .

גם אצלי המסך היה נכבה והמאווררים המשיכו לפעול.

כל החלקים שלי היו באחריות אז התחלתי בלהחליף כ.מסך המשכתי בלהחליף לוח+זכרונות

ולבסוף גם את המעבד החלפתי .

מסתבר שהבעיה היתה בסך הכל בספק

פורסם

תנסה לבדוק עם ספק / כרטיס מסך אחר(מה שנגיש יותר) ותראה אם הבעייה ממשיכה

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס או ספק אחר... בעיית זיכרון היא ריאלית במקרה הזה? אם כן אפשר תוכנה יעודית לבדיקת זיכרון?

פורסם
  • מחבר

אין תוכנה קצת יותר קלילה מ-MEMTEST? והאם בטוח שזאת לא בעיית ספק? אני לא מאמין שזאת בעית זיכרון.. תודה

פורסם

הסברתי מה אתה צריך לעשות כדי לבדוק ספק / כרטיס מסך אין דרך קלה יותר

פורסם

השאלה איזה כרטיס יש לך?

פורסם
  • מחבר

sapphire 1950 pro וספק ג'נרי...

פורסם

כמעט בטוח שזה הספק

פורסם
  • מחבר

יש איזושהי תוכנה שתוכל לאמת לי את זה? שבזמן הקריסה תראה לי שינוי במתחים?

עריכה: זה נראה לי תמוה שרק עכשיו התחילו הבעיות של הכרטיס עם הספק... כי עד עכשיו הכרטיס עבר יפה עם הספק... למה דווקא עכשיו החלו הבעיות? לא הוספו רכיבים כלושהם למחשב מאז שהכרטיס והספק עבדו טוב ביחד..

תודה[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 12:52:07

UP
פורסם

אם אתה אומר שהוא ג'נרי אז בהחלט זה אפשרי שזה הספק. אבל תבדוק בMEMTEST שאין שום בעיות בזיכרון ואז תוכל להיות בטוח.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזאת בעיית זיכרון... בכל מקרה, אני שואל עוד פעם, איך יכול להיות שפעם הספק והכרטיס עבדו טוב ועכישו לו?[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 15:38:06

UP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים