עבור לתוכן

חיבור מחשב לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזה קשור לכאן.

חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video שהופך לComposite אבל התמונה מוצגת בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בכרטיס מסך ובטלוויזיה אבל זה לא משנה את העובדה שאין צבעים. השאלה שלי היא מה הפתרון שיכול להיות והאם יכול להיות שזה בגלל שהכבל לא טוב.

הכרטיס מסך הוא GeForce 7900GS

והטלוויזיה היא סתם טלוויזית CRT של LG

פורסם

דבר ראשון, בדוק במפרט של הטלוויזיה שהיא אכן צבעונית! :P

אחרי שהגענו למסקנה שכן, כנס להגדרות של כרטיס המסך ולך לקטגוריה שנקראת (אצלי) REGION ודפדף בין PAL ל- NTSC, שים לב שגם לטלוויזיה יש (אמור להיות) הגדרות שכאלה ותמיד כשאתה מנסה את אחת האפשרויות בכרטיס המסך דאג שבטלוויזיה יפעלו אותן הגדרות.

זאת אומרת - אם אתה מגדיר NTSC בכרטיס המסך אז דאג שגם בטלוויזיה יהיה מוגדר NTSC לפני שאתה לוחץ APPLY או "החל".

בעיות של צבע נובעות אך ורק כשהגדרות אלו לא נכונות וגם בעוד מקרה שאני פחות מאמין שקרה לך - נתק בכאבל S-VIDEO

לכאבל יש שישה פינים, אחד הפינים (אולי שניים) אחראי על הצבע (אני לא צוחק), לא פעם ולא פעמיים קרה לי (כשהייתה לי טלוויזית CRT) שקיבלתי מסך שחור לבן אחרי שהזזתי את המחשב והכאבל נמשך מעט החוצה מצד כלשהו אבל לא יצא לגמרי.

אז אמרנו:

- בדוק את ההגדרות הללו

- בדוק שהכאבל תקין (עם 6 פינים כל צד במידה וזה S-VIDEO 6 PINS) ובדוק שחיבורו אינו רופף!

מצפה לשמוע שהצלחת

עודד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים